Wie is wie? De Moderators

  • 12 July 2021
  • 2 reacties
  • 580 Bekeken
Wie is wie? De Moderators
Reputatie 6
Badge +2

 

Naast de Superusers, bestaat de Community ook uit de Moderators. De Moderators zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt op de Community. Zonder de Moderators zou het een chaos zijn en dus houden wij de boel goed in de gaten. Zo zorgen we met zijn alle dat dit voor iedereen een fijne plek is. Je bent ongetwijfeld wel eens door een Moderator geholpen met het beantwoorden van een vraag. Wie deze knappe koppen zijn? Wij stellen ze graag aan je voor. 

 

In het kort vertellen we je eerst nog even de rol van de Moderators. Dan weet je namelijk alle ins en outs die je moet weten. It's all in the name. De Moderators modereren alle berichten die binnenkomen en zorgen ervoor dat elk bericht wordt voorzien van een antwoord. Daarnaast zorgen zij ervoor dat alle berichten goed gevonden worden, wijden zij topics aan verschillende onderwerpen én beantwoorden zij ook jullie vragen waar de Community zelf niet uitkomt. Last but not least, zorgen de Moderators ervoor dat de huisregels worden nageleefd. Check die ook nog even voordat je fanatiek aan de slag gaat op de Community!

 

Om er voor te zorgen dat jullie sneller geholpen kunnen worden door de juiste persoon hebben wij een kleine aanpassing gemaakt in de titel van onze Moderators. Je kunt nu in één opslag zien of de Moderator thuis is in het domein van Mobiel of Internet + TV, dat is wel zo handig toch? Houd er rekening mee dat de titel ‘Moderator’ niet direct zichtbaar is op de mobiele versie. Je kunt de Moderators herkennen aan ‘van Odido’ achter hun naam. Wil je het toch dubbel checken? Klik dan op de naam van de Moderator, je komt dan uit op de profiel pagina. Vervolgens staat onder de naam ‘Moderator’ en voor welke hulp je bij hun terecht kan. 

 

Jason

 

 

 

 

 

Houdt van harde muziek en harde humor. Heeft de initialen van zijn favoriete club en de contouren van zijn favoriete gitaar op zijn lichaam getatoeëerd staan. Beter bekend als The Breaking Badass.

 

 

Hajar

 

 

 

 

 

 

Houdt van oud-Hollywood en is fan van Al Pacino. Heeft The Godfather al 57 keer gezien. Drinkt graag koffie in Café Flore. ‘Queen’ Hajar doet wat ze wil in haar ‘Little Hajar Land’. Beter bekend als The One.

 

 

Cal

 

 

 

 

 

 

Deze historicus in spe vlamt in zijn overige uren voor Team Odido. Is niet vies van een borreltje en voelt zich in zijn nopjes in zijn studentenhuis in Utrecht. Is altijd in voor een feestje en heeft praatjes voor 10. Beter bekend als The Someone.

 

 

Demi

 

 

 


 

 

Deze sushi freak is dol op lekker eten en koken en heeft hier zelfs een hele Instagrampagina aan toegewijd voor de lekkerste receptjes. Gaat elke dag voor de volle 100%. Of het nu gaat om werk, record sushi eten of viral gaan op TikTok. Deze girl is gek op dansjes en houdt van een goed hard techno feestje als workout. Na afloop is ze wel toe aan haar échte guilty pleasure: massages.

 

 

Tommie

 

 

 

 


 

Deze tech-wizard is gek op alles wat met vaste verbindingen te maken heeft. Ook is hij niet vies van een glaasje heerlijke vino op z'n tijd en houdt hij ervan om zoveel mogelijk plezier naast het werk te hebben. Work hard, play hard, maar vooral work hard. 

 

 

Pharwin

 

 

 


 

 

 

Pharwin is de vriendelijkste van het stel. Altijd goedlachs en klaar om iedereen te helpen. Zijn voorliefde voor een bepaalde Brabantse voetbalclub legt hem geen windeieren, maar maakt hem minder geliefd bij de Rotterdammers en Amsterdammers. 

 

 

Cheyenne

 

 

 


 

 

 

Goedlachse tattoo-verzamelaar met een voorliefde voor B-films. Houdt en weet alles van Modern Family. Volgens Cheyenne kan men nooit genoeg complimenten geven én krijgen. #thesmilingone

 

 

Marciano

 

 


 

 

 

 

Houdt van bezig zijn: sporten in de gym, reizen en stedentrips en zet dagelijks 10.000 stappen. Is ook vaak op de bank te vinden met een nostalgische game, serie of anime. Ook graag creatief bezig: Photoshop, videobewerking en schrijven. Strijdt elk jaar om de titel “Vriendelijkste Webcare collega”. Staat ook wel bekend als Mars.

 

 

Johrick

 

 

 

 

 

 

Johrick is de creatieveling van het stel! Zeggen wij banners zegt hij: on it! En voor je het weet hebben we weer een nieuwe banner volledig in Odido huisstijl. Naast dat hij graag creatief bezig is, is hij ook 3 keer per week in het zwembad te vinden om zijn geliefde sport Wedstrijdzwemmen uit te oefenen. 

 

 

Mitch

 

 

 

 

 

 

Werkt volgens het principe WWHD - What Would Harvey Do? Traint met een evenzo tomeloze energie en zou al tot het Franse nationale voetbalelftal zijn toegelaten... mits hij geen Nederlander was geweest. #therighteousone

 

Nora

 

 

 

 

 

 

Verzamelt graag nagellak en is gek op alles wat met het Eurovisie Songfestival te maken heeft. Reist als hobby heel Europa door voor concerten.

 

Ishana 

 

 

 

 

 

 

Houdt van Netflixen, lekker eten en vooral van verre reizen, maar is daarnaast hard aan het knallen voor haar titel: Meester in de rechten. Ook maakt ze graag tijd voor haar familie, gezelligheid en feestjes. In de resterende tijd staat ze met alle liefde klaar voor de klanten van Odido! 

 

Teresa

 

 

 

 

 

 

Houdt van creatief zijn, ze haakt van alles in elkaar. Daarnaast kan ze als guilty pleasure heerlijk genieten van Reality TV. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2 reacties

Reputatie 7
Badge +14

👍🏻🤝 🛜🗣️ 

Hallo moderator,

Tijdens het plaatsen van een bericht is mijn telefoonnummer als naam weergegeven boven het bericht.

Wil jij dit XXXX Wijzigen in Patrick S.

 

Moderator edit: Het is niet handig om je persoonlijke gegevens online te delen.

Reageer