Beantwoord

Interne opslag vol

  • 2 juni 2018
  • 1 reactie
  • 4543 Bekeken

Ik heb de Huawei P8 lite en mijn interne opslag zit vol. Ik heb een SD kaart, maar het lukt me niet om de apps die ik wil downloaden op mijn SD kaart te zetten. Ook lukt SD kaart formatteren niet. Kan iemand mij helpen?
icon

Beste antwoord door Hajar 8 juni 2018, 12:02

H Diana,Excuses voor de latere reactie. Ik heb zelf geen Huawei, maar heb wel veel gegoogled om je zo goed mogelijk te helpen. Op welke manier probeer je de apps over te zetten naar je SD-kaart?

Zou je eens deze stappen kunnen volgen? Zorg allereerst dat de standaardopslag op SD kaart staat ingesteld (instellingen->geheugen->opslag->standaardopslag->kies SD kaart). Wanneer dit is gedaan verschijnt er bij elke app de mogelijkheid om deze te verplaatsen naar de SD kaart (instellingen->apps beheren->kies app). Als deze functie bij een app in het grijs aangegeven wordt, houdt dat in dat deze app niet verplaatst kan worden omdat deze door de ontwikkelaar hiertegen beschermd wordt.Ik ben heel benieuwd of het zo lukt. Laat je het mij weten? Als dit niet de oplossing dan gaan we door tot we die hebben gevonden!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
H Diana,

Excuses voor de latere reactie. Ik heb zelf geen Huawei, maar heb wel veel gegoogled om je zo goed mogelijk te helpen. Op welke manier probeer je de apps over te zetten naar je SD-kaart?
Zou je eens deze stappen kunnen volgen? Zorg allereerst dat de standaardopslag op SD kaart staat ingesteld (instellingen->geheugen->opslag->standaardopslag->kies SD kaart). Wanneer dit is gedaan verschijnt er bij elke app de mogelijkheid om deze te verplaatsen naar de SD kaart (instellingen->apps beheren->kies app). Als deze functie bij een app in het grijs aangegeven wordt, houdt dat in dat deze app niet verplaatst kan worden omdat deze door de ontwikkelaar hiertegen beschermd wordt.

Ik ben heel benieuwd of het zo lukt. Laat je het mij weten? Als dit niet de oplossing dan gaan we door tot we die hebben gevonden!

Reageer