Beantwoord

Mifi simlockvrij maken.

  • 22 mei 2019
  • 1 reactie
  • 3383 Bekeken

Hoe maak ik mijn mifi simlockvrij ?

Inmiddels zijn de 12 maanden allang verstreken van het abonnement.
icon

Beste antwoord door David 23 mei 2019, 12:34

Hi @ELvdH,Gaat het om deze MiFi-router van Huawei en heb je deze direct bij ons gekocht? Ik zie dat je bij ons twee contracten hebt gehad, waarvan de ene nu actief is. Beide contracten zijn afgesloten in de T-Shop, dus ik kon de order er niet bij pakken om op te zoeken om welke MiFi-router het ging. Had het voor mij wel gelijk wat makkelijker gemaakt, want dan had ik wat meer info! 😉Zou je kunnen aangeven wat er precies gebeurt wanneer je een andere simkaart in de router plaatst? Op deze pagina vind je meer informatie over simlocks en ook hoe je deze eventueel kunt verwijderen. Deze pagina zal niet heel lang meer in de lucht blijven, want het simunlockproces wordt bij ons niet meer aangeboden. In sommige gevallen lukt het nog met de code van de pagina. Simlocks zijn namelijk niet meer van deze tijd, vandaar dat deze pagina op z'n eind loopt. Je vindt er voor nu in ieder geval nog wat meer informatie en wellicht werkt de code nog wel in jouw geval.We horen graag van je of het is gelukt, ELvdH!

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi @ELvdH,

Gaat het om deze MiFi-router van Huawei en heb je deze direct bij ons gekocht? Ik zie dat je bij ons twee contracten hebt gehad, waarvan de ene nu actief is. Beide contracten zijn afgesloten in de T-Shop, dus ik kon de order er niet bij pakken om op te zoeken om welke MiFi-router het ging. Had het voor mij wel gelijk wat makkelijker gemaakt, want dan had ik wat meer info! 😉

Zou je kunnen aangeven wat er precies gebeurt wanneer je een andere simkaart in de router plaatst? Op deze pagina vind je meer informatie over simlocks en ook hoe je deze eventueel kunt verwijderen. Deze pagina zal niet heel lang meer in de lucht blijven, want het simunlockproces wordt bij ons niet meer aangeboden. In sommige gevallen lukt het nog met de code van de pagina. Simlocks zijn namelijk niet meer van deze tijd, vandaar dat deze pagina op z'n eind loopt. Je vindt er voor nu in ieder geval nog wat meer informatie en wellicht werkt de code nog wel in jouw geval.

We horen graag van je of het is gelukt, ELvdH!

Reageer