Beantwoord

Snapstreak behouden reset

  • 16 augustus 2018
  • 1 reactie
  • 2799 Bekeken

Hallo,
Ik moet mijn mobiel terugzetten naar de fabrieksinstellingen/resetten maar dan ben ik bang dat ik mijn snapchat streak kwijtraak. ik heb een huawei P10

Weet iemand of dit het geval zal zijn en/of dat ik die streaks kan terugkrijgen?

Groetjes
Robin
icon

Beste antwoord door Bas 17 augustus 2018, 10:15

Hey Robin,Ik zal je maar meteen geruststellen, want je snapstreak zal ook na het terugzetten van de fabrieksinstellingen blijven bestaan! Je snapstreak is namelijk gekoppeld aan jouw Snapchataccount, deze staat verder los van de reset. Als je jouw toestel terug hebt gezet naar de fabrieksinstellingen moet je uiteraard Snapchat opnieuw downloaden, maar na het installeren en inloggen zul je zien dat de streak nog steeds actief zal zijn. Één tip, stuur voor de reset een snap naar jou snapstreak partner. Dan hoef je je voor die dag in ieder geval geen zogen te maken.Mocht je nog vragen hebben, laat het dan vooral weten. Voor nu alvast een goed weekend! :DPS. Hoelang is je snapstreak? Je hebt me nieuwsgierig gemaakt..
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +13
Hey Robin,

Ik zal je maar meteen geruststellen, want je snapstreak zal ook na het terugzetten van de fabrieksinstellingen blijven bestaan! Je snapstreak is namelijk gekoppeld aan jouw Snapchataccount, deze staat verder los van de reset. Als je jouw toestel terug hebt gezet naar de fabrieksinstellingen moet je uiteraard Snapchat opnieuw downloaden, maar na het installeren en inloggen zul je zien dat de streak nog steeds actief zal zijn. Één tip, stuur voor de reset een snap naar jou snapstreak partner. Dan hoef je je voor die dag in ieder geval geen zogen te maken.

Mocht je nog vragen hebben, laat het dan vooral weten. Voor nu alvast een goed weekend! :D

PS. Hoelang is je snapstreak? Je hebt me nieuwsgierig gemaakt..

Reageer