Beantwoord

Hoe krijg je iemand aan de lijn?


  • heeft eerste post geplaatst
  • 2 reacties
geprobeerd via 1200 iemand aan de lijn te krijgen, maar wordt iedere keer terug geleid naar het hoofdmenu (druk op sterretje om terug te keren naar het hoofdmenu)
geprobeerd via de app, maar app geeft aan: link gaat naar verouderde site (probeer via anonieme tab naar vernieuwde site te gaan. dit gaat niet via de app)
geprobeerd via de website nummer te zoeken, maar kom iedere keer weer uit bij 1200
😠
icon

Beste antwoord door Hidden.nld 11 oktober 2017, 20:51

Hoi Leej00w,

Wat vervelend dat je niemand te pakken kan krijgen.
Probeer het eens op 0900 – 0236

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 6
Badge +7
Hoi Leej00w,

Wat vervelend dat je niemand te pakken kan krijgen.
Probeer het eens op 0900 – 0236
Reputatie 6
Badge +17
HI Leej00w,

Jammer dat je niemand aan de lijn krijgt, maar wist je dat we jou ook verder kunnen helpen op het forum. Kan ik je misschien ergens bij helpen?
Hajar schreef:

HI Leej00w,

Jammer dat je niemand aan de lijn krijgt, maar wist je dat we jou ook verder kunnen helpen op het forum. Kan ik je misschien ergens bij helpen?Ik wil graag iemand spreken die mijn bestelling kan opsturen. ik heb ondertussen meer dan een maand geleden 2 bioscoopkaartjes besteld en iedere keer veranderd de besteldatum, zodat de leveringsdatum niet gehaald wordt (levering binnen 5 werkdagen). de bestelling blijft hierdoor maar in behandeling staan.
Reputatie 5
Badge +15
Hoi Leej00w,

Ik heb meteen even met je meegekeken en zie inderdaad dat de status op "in behandeling" blijft staan. Ik heb dit daarom intern doorgezet, zodat dit snel opgelost kan worden! Ik ga er vanuit dat je nu snel jouw bestelling zult ontvangen. Laat je het weten als je de kaartjes hebt ontvangen? 🙂

Reageer