Sticky

[INFO] Wijzigen persoonsgegevens

  • 20 november 2018
  • 0 reacties
  • 2272 Bekeken

Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 9536 reacties

In dit topic geven we je graag meer informatie over het controleren en wijzigen van persoonsgegevens. Als je naar aanleiding van dit topic nog vragen hebt, laat het dan in een reactie weten!


Wijziging van adres, rekeningnummer, gebruikersnaam My T-Mobile, e-mailadres

Deze gegevens kun je allemaal direct zelf wijzigen via My T-Mobile. Hier kun je ook een overzicht van jouw persoonsgegevens opvragen. Je kunt een adres niet wijzigen naar een niet-Nederlands adres. Een buitenlands rekeningnummer is wel mogelijk, laat dan een reactie in dit topic achter voor ons en dan komen we er zo snel mogelijk bij je op terug!

Wijziging van naam of geboortedatum

  • Bij een wijziging van maximaal 2 letters in de achternaam mogen wij dit voor je aanpassen, dit is dan vaak een tikfout. Je kunt hieronder een reactie achterlaten met de gewenste wijziging of plaats even een bericht dat je dit liever via privébericht wilt regelen. Een moderator komt hier dan zo snel mogelijk bij je op terug!
  • Bij een wijziging van achternaam door trouwen of scheiding, geboortedatum of voorletters moeten we (een kopie van) de legitimatie controleren.
Dit is mogelijk via een T-Mobile winkel. Daar kun je direct jouw legitimatie laten zien, zodat dit direct aangepast kan worden.

Je kunt de wijziging daarnaast schriftelijk aanvragen. Stuur in dat geval een kopie of scan van het legitimatiebewijs waar de wijziging op zichtbaar is naar T-Mobile Klantenservice BV, t.a.v. Mutaties, Postbus 16272, 2500 BG, Den Haag. Vermeld hierbij dan ook jouw telefoon- en/of klantnummer en de wijziging die je wilt laten verwerken. Je mag het burgerservicenummer en pasfoto onleesbaar maken.

Contractovername aanvragen

Wil je voor een algehele contractovername gaan? Kijk dan op onze website en topic voor meer informatie. Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je die in het hiervoor genoemde topic stellen!

Indien er nog vragen zijn over het wijzigen van persoonsgegevens, laat het in een reactie in dit topic weten!

0 reacties

Geen reactie

Reageer