[Nieuws] T-Mobile Samen wordt vervangen door T-Mobile Alles onder 1 Dak

  • 23 januari 2018
  • 83 reacties
  • 9072 Bekeken


Toon eerste reactie

83 reacties

Reputatie 2
@wattedoen,

Dit kan ik niet voor je regelen, maar wie weet komen er in de toekomst nog een aantrekkelijke acties die jou aanspreken en kun je op dat moment verlengen! Denk bijvoorbeeld aan onze eerdere actie met Netflix. Er komt vast in de toekomst weer zoiets leuks!

Jammer, maar dit wil dus zeggen dat T-Mobile het standpunt aanneemt van:

We hebben de bestaande klanten niet duidelijk laten weten dat wanneer ze niet op tijd verlengen, ze dan het mooie product samen zullen verliezen wanneer ze dat na een bepaalde datum doen.

pech voor iedereen die er te laat achter komt.

:(

Opzeggen wordt steeds makkelijker gemaakt.
Het op tijd aangeven door Tmobile wat ze mislopen of verandert aan het volgende abo als je niet voor een bepaalde datum verlengt vind ik nog niet zo heel erg. Wel jammer is dat Tmobile zich compleet inzet voor veel verkopen grote abo`s en voordoen dat je dat moet kopen om veel voordeel te krijgen, t lijken wel amerikaanse praktijkenzo.
Ik zal het nog eens zeggen niet idereen wil zon grote abo unlimited er zijn ook klein gebruikers en juist die zijn er de dupe van met de nieuwe abo`s want die krijgen veel minder voordeel dan voorheen en dat vind ik belachelijk.
Dit bericht is verwijderd en daar is geen reden voor.
Reputatie 4
Ha, je hebt je post veranderd/verwijderd. Zonder rede?
Maar ja een IPhone, die dingen zijn duur.

Ik ben alleenstaand en heb thuis gewoon internet. Onderweg gebruik ik whatsapp en zag geen rede om een hoge data bundel af te nemen. De 0MB databundel was meer dan genoeg. Zeker omdat 1 GB bundel €10,- extra p/m kost. Dat was mij het niet waard.

Ik had echt mazzel met de madness month of was het maddness weken, In november/december 2016 kocht ik een een Lenovo Mota Z play 32GB met meer dan 50% korting en met een start abonnement van "Stel samen & Stel Bij" (€5,- pm ipv €10,). 0 MB databundel, onbeperkt bellen en sms'en. Een kleine aanbetaling gedaan van een ongeveer €70 euro in MyTobile extra punten. En nu betaal ik per maand €13,51 inclusief mobiel en €2,50 T-Mobile samen korting.

Ik denk niet dat dit in toekomst nog mogelijk zal zijn. Gezien de focus van T-Mobile marketing.

Als ik ga verlengen dan betaal ik €19.- p/m ik geloof zonder korting maar met 1GB databundel. Dan ben ik duurder uit dan dan zonder de contractkorting na 2 jaar €17,50 p/m. En zonder de huidige voordelen. Waarom zou ik verlengen?


Ik denk dat T-Mobile zich vooral richt tot de klanten met behoefte of potentiële behoefte aan een unlimited abonnement. Met een zo lage behoefte aan data ben je voordeliger uit bij simpel.nl met 5gb, onbeperkt bellen en 1000smsjes voor 10 euro per maand. Niet rechtstreeks eigendom van T-Mobile, maar ook gewoon T-Mobile netwerk.

Ik had tot voor kort GO met 10GB en op zich was ik daar tevreden mee, maar als unlimited mij maar 2,50 meer kost vind ik dat wel interessant. Nu ben ik helemaal WIFI onafhankelijk.
Reputatie 4
Bedankt voor de suggestie elponchis,
Ik heb even op ben.nl gekeken, dat ziet er zeer mooi uit.

Dit is inderdaad zeer passend deal voor mij persoonlijk en waarschijnlijk ook voor andere leden. Ik heb namelijk "T-Mobile vrienden" en dat was ideaal voor 2 leden van die groep die alleen prepaid hadden. Dus dat houdt me nog bij T-Mobile. Ik zal het in de groep gooien wat zij ervan vinden.

Mijn kosten wordt hoger en dat geld ook voor 1 ander.
Nogmaals bedankt voor het suggestie.
Vind het echt een rare actie van jullie. Er wordt verteld over die actie alles onder 1 dak korting. Terwijl er niet bij wordt gezegd dat de korting van samen dan vervalt. Ik heb 4 abonnementen. Nu kom ik duurder uit dan zonder alles onder 1 dak. Na 10 jaar abbonee ga ik wel stoppen na mijn contract zo te zien. Erg jammer. Hoop dat jullie hier iets aan gaan doen
Reputatie 7
Badge +19
Ik wil je natuurlijk niet zien vertrekken Ergul! Ik heb je een uurtje terug in dit topic beantwoord. Laten we daar het gesprek voortzetten. 🙂
Berichtje verplaatst

Reageer