Beantwoord

T-Mobile thuis + mobiel zou een voordeel moeten opleveren

  • 5 september 2019
  • 1 reactie
  • 1413 Bekeken

Voor T-mobile mobiele gebruikers die ook nog eens T-mobile thuis abonnement hebben, zou er een korting moeten zijn. Echter kun je deze nooit instellen. Jammer.
icon

Beste antwoord door Gioia 6 september 2019, 18:02

Hoi @Hoekstrafke,Daar ga ik je mee helpen, no worries! Kun je mij aangeven waar je precies tegenaan loopt als je het Klantvoordeel probeert aan te zetten? Ik zie namelijk dat de Klantvoordelen gewoon voor je aanstaan. Op je mobiele abonnement ontvang je 2 GB aan extra data en je ontvangt meer snelheid op je internetverbinding van Thuis. Alle abonnementen die na 29 januari 2018 zijn afgesloten ontvangen per maand - afhankelijk van het abonnement - een extra korting op het maandbedrag. Ik zie dat je jouw abonnement vóór die tijd hebt afgesloten en daarom ontvang je geen korting máár geniet je wel van extra MB's. Wanneer je jouw abonnement in de toekomst verlengt en de verlenging is ingegaan dan ontvang je uiteraard ook alle voordelen die op dat moment gelden, dus extra MB's en een maandelijkse korting. Op onze website vind je alle informatie over ons Klantvoordeel. Handig om even door te nemen!Zorgt dit voor wat meer duidelijkheid? Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 3
Badge +3
Hoi @Hoekstrafke,

Daar ga ik je mee helpen, no worries! Kun je mij aangeven waar je precies tegenaan loopt als je het Klantvoordeel probeert aan te zetten? Ik zie namelijk dat de Klantvoordelen gewoon voor je aanstaan. Op je mobiele abonnement ontvang je 2 GB aan extra data en je ontvangt meer snelheid op je internetverbinding van Thuis. Alle abonnementen die na 29 januari 2018 zijn afgesloten ontvangen per maand - afhankelijk van het abonnement - een extra korting op het maandbedrag. Ik zie dat je jouw abonnement vóór die tijd hebt afgesloten en daarom ontvang je geen korting máár geniet je wel van extra MB's. Wanneer je jouw abonnement in de toekomst verlengt en de verlenging is ingegaan dan ontvang je uiteraard ook alle voordelen die op dat moment gelden, dus extra MB's en een maandelijkse korting. Op onze website vind je alle informatie over ons Klantvoordeel. Handig om even door te nemen!

Zorgt dit voor wat meer duidelijkheid? Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag!

Reageer