Beantwoord

Aanmaning voor bedrag van 2 cent

  • 25 april 2017
  • 1 reactie
  • 78 Bekeken

Aanmaning om bedrag van 2 cent te betalen, waar zijn jullie mee bezig? Fishing? Hoe krijg ik dit recht gezet in buitenland?
icon

Beste antwoord door Thalina 26 april 2017, 14:23

Hoi Piano.cees,Dat zijn natuurlijk minder leuke berichten, zeker als je in het buitenland zit! Ik heb gelijk in het systeem gekeken en ik zie dat je voor jouw laatste factuur 0,02 euro te weinig had overgemaakt. Kan natuurlijk gebeuren! Ik zie ook dat je gisteren de resterende 2 cent zelfs al hebt overgemaakt. Fijn dat dat mogelijk was. Alles is zo dus weer in orde 🙂Ik hoop dat je ondanks dit een fijne tijd hebt in het buitenland! Als ik nog ergens bij kan helpen, laat het gerust weten!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Piano.cees,

Dat zijn natuurlijk minder leuke berichten, zeker als je in het buitenland zit! Ik heb gelijk in het systeem gekeken en ik zie dat je voor jouw laatste factuur 0,02 euro te weinig had overgemaakt. Kan natuurlijk gebeuren! Ik zie ook dat je gisteren de resterende 2 cent zelfs al hebt overgemaakt. Fijn dat dat mogelijk was. Alles is zo dus weer in orde 🙂

Ik hoop dat je ondanks dit een fijne tijd hebt in het buitenland! Als ik nog ergens bij kan helpen, laat het gerust weten!

Reageer