Beantwoord

Aanvraag Vriendenkorting

  • 16 maart 2017
  • 1 reactie
  • 155 Bekeken

Reputatie 1
Goedemorgen,

Ik heb een paar weken geleden vriendenkorting aangevraagd voor mij en een vriendin. Zij is door mij overgestapt naar T-Mobile. Ik heb van T-Mobile ook keurig een bevestiging gehad maar daarna niks vernomen. Wij voldoen keurig aan de eisen. Kan iemand mij hier antwoord op geven of bij helpen. Ik kan de gegevens van mijn vriendin en mij doorgeven ( is via prive bericht misschien het handigste). Ik hoor graag van T-Mobile. Alvast bedankt.

Groetjes,

Jan
icon

Beste antwoord door Hajar 17 maart 2017, 09:32

Hi Jan,Tof dat je vriendin nu ook bij de Magenta familie hoort! Ik zie dat je voor het laatst op 13-12-2016 vriendenkorting hebt ontvangen. Zou je mij het nummer van jouw vriendin een privébericht kunnen sturen? Dan ga ik even controleren of het om die aanvraag gaat.Ik zie je bericht graag tegemoet! 😉
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi Jan,

Tof dat je vriendin nu ook bij de Magenta familie hoort! Ik zie dat je voor het laatst op 13-12-2016 vriendenkorting hebt ontvangen. Zou je mij het nummer van jouw vriendin een privébericht kunnen sturen? Dan ga ik even controleren of het om die aanvraag gaat.

Ik zie je bericht graag tegemoet! 😉

Reageer