Beantwoord

Betaling factuur via iDeal

  • 17 september 2017
  • 1 reactie
  • 523 Bekeken

kunnen jullie een link sturen voor ideal betalen
icon

Beste antwoord door David 18 september 2017, 16:12

Hoi Jeanne1966,De e-mails met betaallink versturen we niet meer, omdat er via My T-Mobile heel eenvoudig betaald kan worden. Als je naar 'Facturen' gaat zie je direct de facturen, openstaand saldo en de link om te betalen. Je kunt het daar dan ook direct regelen! Op deze pagina vind je alle manieren om jouw factuur te voldoen.Je bent overigens niet ingelogd met jouw My T-Mobile, dus ik kan je niet aangeven wat er op dit moment nog betaald moet worden. Via My T-Mobile moet het echter helemaal in orde komen! 🙂 Als we je nog eens moeten helpen met een vraag waar jouw gegevens voor nodig zijn, dan is het handig om een forumaccount te registeren mét My T-Mobile. Dan kunnen we je direct verder helpen!Laat je weten of alles gelukt is?
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Jeanne1966,

De e-mails met betaallink versturen we niet meer, omdat er via My T-Mobile heel eenvoudig betaald kan worden. Als je naar 'Facturen' gaat zie je direct de facturen, openstaand saldo en de link om te betalen. Je kunt het daar dan ook direct regelen! Op deze pagina vind je alle manieren om jouw factuur te voldoen.

Je bent overigens niet ingelogd met jouw My T-Mobile, dus ik kan je niet aangeven wat er op dit moment nog betaald moet worden. Via My T-Mobile moet het echter helemaal in orde komen! 🙂 Als we je nog eens moeten helpen met een vraag waar jouw gegevens voor nodig zijn, dan is het handig om een forumaccount te registeren mét My T-Mobile. Dan kunnen we je direct verder helpen!

Laat je weten of alles gelukt is?

Reageer