Beantwoord

Blokkade bij betalingsregeling opheffen

  • 1 februari 2017
  • 2 reacties
  • 105 Bekeken

Kunnen jullie mijn blokkade opheffen op 0900 nrs? Op mijn T-mobile staat dat dit wel mogelijk is nl.
icon

Beste antwoord door Amy 3 februari 2017, 08:26

Hi B77,Fijn om te zien dat Serviceweb je al een reactie heeft gegeven. In jouw geval is het momenteel niet toegestaan om te bellen naar 0900-nummers. Dit komt doordat je een betalingsregeling hebt. Wanneer je een betalingsregeling hebt krijg je automatisch een blokkade op roaming, internationaal gebruik en premium diensten (zoals 0900-nummers).Zodra de betalingsregeling volledig voldaan is zal de blokkade automatisch weer verwijderd worden. 🙂Laat je weten of je zo voldoende informatie hebt?
Bekijk origineel

2 reacties

Hoi,

Welkom op de forum van T-Mobile.
Dit kan je zelf doen door in te loggen bij My T-Mobile: https://www.t-mobile.nl/my/instellingen en dan scroll je naar beneden (instellingen wijzigen) klik daar op het kopje blokkades. Daar kan je 0900 nummer opheffen, zie plaatje:

Reputatie 6
Badge +15
Hi B77,

Fijn om te zien dat Serviceweb je al een reactie heeft gegeven. In jouw geval is het momenteel niet toegestaan om te bellen naar 0900-nummers. Dit komt doordat je een betalingsregeling hebt. Wanneer je een betalingsregeling hebt krijg je automatisch een blokkade op roaming, internationaal gebruik en premium diensten (zoals 0900-nummers).

Zodra de betalingsregeling volledig voldaan is zal de blokkade automatisch weer verwijderd worden. 🙂

Laat je weten of je zo voldoende informatie hebt?

Reageer