Beantwoord

Extra kosten op factuur?

  • 20 maart 2017
  • 2 reacties
  • 99 Bekeken

Ik had op mijn vorige factuur 13 cent aan extra kosten in Duitsland. Op mijn volgende factuur staat nu al 11 cent aan extra kosten voor videobellen? Maar ik betaal 35 euro per maand voor een unlimited Europa abonnement. Waar komen die extra kosten dan vandaan?
icon

Beste antwoord door David 21 maart 2017, 10:18

Hey Werner25,Goed dat je dit even vraagt bij ons, hier geef ik je graag uitleg over! :)De extra kosten voor het internetgebruik zijn niet te verklaren, want je had toen al Go Unlimited en je zou daar dus niet voor hoeven betalen. Ik denk dat dit een heel korte storing is geweest waardoor hij het roamen niet herkende als verbruik uit jouw databundel. Dit heb ik gecorrigeerd met een euroknaller (kleinere vergoeding heb ik niet 😉 ). In het vervolg zou dit niet meer moeten gebeuren!De kosten voor videobellen kloppen wel, want deze vallen niet onder jouw Go Unlimited. Voor videotelefonie betaal je een apart bedrag per minuut, zoals je ook in de tarievenlijst van T-Mobile Go kunt vinden (pagina 3). Je betaalt hier €0,51 per minuut voor en dit valt dus onder overige kosten. Wellicht kun je een alternatieve manier van videobellen gebruiken, zoals Skype, zodat je de databundel gebruikt. Dit levert dan weer géén extra kosten op!Hopelijk is mijn uitleg zo helemaal helder, maar als je nog met vragen zit, laat het dan weten!
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hey Werner25,

Goed dat je dit even vraagt bij ons, hier geef ik je graag uitleg over! :)

De extra kosten voor het internetgebruik zijn niet te verklaren, want je had toen al Go Unlimited en je zou daar dus niet voor hoeven betalen. Ik denk dat dit een heel korte storing is geweest waardoor hij het roamen niet herkende als verbruik uit jouw databundel. Dit heb ik gecorrigeerd met een euroknaller (kleinere vergoeding heb ik niet 😉 ). In het vervolg zou dit niet meer moeten gebeuren!

De kosten voor videobellen kloppen wel, want deze vallen niet onder jouw Go Unlimited. Voor videotelefonie betaal je een apart bedrag per minuut, zoals je ook in de tarievenlijst van T-Mobile Go kunt vinden (pagina 3). Je betaalt hier €0,51 per minuut voor en dit valt dus onder overige kosten. Wellicht kun je een alternatieve manier van videobellen gebruiken, zoals Skype, zodat je de databundel gebruikt. Dit levert dan weer géén extra kosten op!

Hopelijk is mijn uitleg zo helemaal helder, maar als je nog met vragen zit, laat het dan weten!
Dank je wel voor de uitleg,

Reageer