Beantwoord

Factuur is betaald maar staat nog open

  • 17 mei 2017
  • 1 reactie
  • 62 Bekeken

Hoi ik heb een aantal dagen geleden mijn factuur betaald maar er staat in mytmobile nog steeds dat ik de factuur moet betalen. Het bedrag is wel van mijn rekening afgeschreven.
icon

Beste antwoord door Muberra 17 mei 2017, 15:44

Hi Iambogo,Tof dat je daar zo goed op let! 🆒Ik heb voor je in het systeem gekeken en het is netjes betaald op 15 mei door middel van automatische incasso. Daarna heb je het zelf ook handmatig overgemaakt naar ons. Dus je hebt nu extra betaald. Het teveel betaalde bedrag van €15.08 zal worden verrekend met jouw volgende factuur. In My T-Mobile zal de informatie nog worden aangepast. Soms duurt het een aantal dagen voordat het te zien is My T-Mobile.Als je nog vragen hebt, dan sta ik voor je klaar.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Hi Iambogo,

Tof dat je daar zo goed op let! 🆒

Ik heb voor je in het systeem gekeken en het is netjes betaald op 15 mei door middel van automatische incasso. Daarna heb je het zelf ook handmatig overgemaakt naar ons. Dus je hebt nu extra betaald. Het teveel betaalde bedrag van €15.08 zal worden verrekend met jouw volgende factuur. In My T-Mobile zal de informatie nog worden aangepast. Soms duurt het een aantal dagen voordat het te zien is My T-Mobile.

Als je nog vragen hebt, dan sta ik voor je klaar.

Reageer