Beantwoord

fout t-mobile onbeperkt bellen maar 300 euro factureren en 7x blokkeren 14 dagen zonder diensten

  • 14 november 2018
  • 1 reactie
  • 828 Bekeken

Beste allen


medio maart hebben wij onbeperkt bellen aangevraagd de maandkosten waren 54,80 in april werd er ineens 190 euro afgeschreven. vervolgens werdt er geblokkeerd. Wij hebben toen gebeld en werden weer aangesloten. We dachten dat het was opgelost. Mei ineens 120 euro afgeschreven en weer geblokkeerd. We belden weer en bleek nog steeds een fout van het systeem van t-mobile onbeperkt bellen was aangevraagd maar niet doorgevoerd waardoor er gebruikskosten werden berekend die dus niet klopte. nu zijn we vanaf april met dit bezig inmiddels 7 MAAL AFGESLOTEN echt te zot voor woorden en dezelfde kimberly van certin die ons die 7 maal heeft afgesloten presteert om in nog geen 4 dagen een factuur van 182 euro met regeling van 26 euro per maand weer te blokkeren en 4 dagen later 300 euro ineens opeisen tot op heden nog geblokkeerd en geen diensten wel factuur van november betaald en nog 79 euro tegoed maar geen diensten helaas beste mensen ABSOLUUT GEEN AANRADER WEGBLIJVEN EN EEN ANDERE PROVIDER ZOEKEN Z.S.M.
Ook diverse malen gevraagd naar hoofdkantoor net nog gesproken met marcel eerder met samira en chanel en meerdere


  • 7x afsluiten
  • verkeerde rekeningen sturen
  • meerdere malen moeten bellen omdat het niet begrepen werd dat er verkeerde kosten geincaseerd werden
  • zomaar de horen erop gooien
  • terugbetalingen niet zien en of doen waardoor er teveel op incasso staat
OJA nu nog de grap willen we ons abonnement stop zetten is dit niet mogelijk vanwege de blokkade door certin
icon

Beste antwoord door Hajar 15 november 2018, 08:23

Hi,

Het is niet de bedoeling dat je meerdere topics aanmaakt met hetzelfde onderwerp. Om het overzichtelijk te houden, gaat dit topic op slot.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi,

Het is niet de bedoeling dat je meerdere topics aanmaakt met hetzelfde onderwerp. Om het overzichtelijk te houden, gaat dit topic op slot.