Beantwoord

Geen verbinding in Zwitserland

  • 15 maart 2017
  • 1 reactie
  • 90 Bekeken

Keen verbinding in zwitzerland. Keen provider werkt
icon

Beste antwoord door Thalina 15 maart 2017, 16:28

Hoi Marvin,Wat tof dat je in Zwitserland bent! Begrijpelijk dat je ook daar bereikbaar wilt zijn. Ik heb gelijk in het systeem gekeken en ik zie dat je een blokkade hebt gekregen omdat jouw factuur van 28/02 niet afgeschreven kon worden. Je hebt daarom een blokkade gekregen voor bellen in het buitenland, bellen naar het buitenland, datagebruik in het buitenland en bellen naar servicenummers en diensten van derde partijen.Ik wil je adviseren om deze factuur zo snel mogelijk te betalen. Dat kan via deze pagina. Ik heb nu tijdelijk de blokkade verwijderd, zodat je ook in het buitenland deze factuur kunt betalen. Zet voor alle zekerheid even je toestel uit en aan. De snelste manier om te betalen is via iDeal. Als de betaling uitblijft, zal de blokkade automatisch weer geplaatst worden. Dus houd hier rekening mee.Laat je weten of het is gelukt? Als ik ergens bij kan helpen, laat het dan gerust weten!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Marvin,

Wat tof dat je in Zwitserland bent! Begrijpelijk dat je ook daar bereikbaar wilt zijn. Ik heb gelijk in het systeem gekeken en ik zie dat je een blokkade hebt gekregen omdat jouw factuur van 28/02 niet afgeschreven kon worden. Je hebt daarom een blokkade gekregen voor bellen in het buitenland, bellen naar het buitenland, datagebruik in het buitenland en bellen naar servicenummers en diensten van derde partijen.

Ik wil je adviseren om deze factuur zo snel mogelijk te betalen. Dat kan via deze pagina. Ik heb nu tijdelijk de blokkade verwijderd, zodat je ook in het buitenland deze factuur kunt betalen. Zet voor alle zekerheid even je toestel uit en aan. De snelste manier om te betalen is via iDeal. Als de betaling uitblijft, zal de blokkade automatisch weer geplaatst worden. Dus houd hier rekening mee.

Laat je weten of het is gelukt? Als ik ergens bij kan helpen, laat het dan gerust weten!

Reageer