Beantwoord

Go Unlimited hoge factuur

  • 22 maart 2017
  • 1 reactie
  • 103 Bekeken

Hello, mijn sim only abo Unlimited is ingegaan op 19-03 de bedoeling is dat ik zou betallen 35€ all in, nu zie ik op mij pagina total 62,79 !! Waarroom is dat ? Het is bijna het dubble van 🤔 Graag een uitleg !
icon

Beste antwoord door Hajar 23 maart 2017, 15:31

Hi Bronsky,Gaaf dat je nu ook voor een Go Unlimited abonnement bent gegaan! Maar ik begrijp wel dat je schrikt van je hogere factuur.De reden waarom jij nu meer betaalt voor je factuur is omdat er extra kosten zijn gemaakt door bellen naar het buitenland. Deze kosten zijn gemaakt voordat jouw Go Unlimited abonnement is ingegaan. Als je jouw factuur erbij pakt dan zie je dat je tot 18 maart extra kosten hebt gemaakt door te bellen in en naar het buitenland. Met je nieuwe Go Unlimited abonnement kun je vanaf nu wel onbeperkt gratis bellen in NL en de EU dus vanaf nu zul je niet meer voor verrassingen komen te staan als je naar het buitenland belt. Je kan je factuur zelf inzien via My T-Mobile en dan zie je precies waarvoor je hebt betaald. Jouw nieuwe maandkosten voor Go Unlimited zijn €32,50 inclusief €2,50 T-Mobile Samen korting. Dit is ook zichtbaar op My T-Mobile bij Mijn abonnement.Hopelijk heb nu meer duidelijkheid. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten!
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi Bronsky,

Gaaf dat je nu ook voor een Go Unlimited abonnement bent gegaan! Maar ik begrijp wel dat je schrikt van je hogere factuur.

De reden waarom jij nu meer betaalt voor je factuur is omdat er extra kosten zijn gemaakt door bellen naar het buitenland. Deze kosten zijn gemaakt voordat jouw Go Unlimited abonnement is ingegaan. Als je jouw factuur erbij pakt dan zie je dat je tot 18 maart extra kosten hebt gemaakt door te bellen in en naar het buitenland. Met je nieuwe Go Unlimited abonnement kun je vanaf nu wel onbeperkt gratis bellen in NL en de EU dus vanaf nu zul je niet meer voor verrassingen komen te staan als je naar het buitenland belt. Je kan je factuur zelf inzien via My T-Mobile en dan zie je precies waarvoor je hebt betaald. Jouw nieuwe maandkosten voor Go Unlimited zijn €32,50 inclusief €2,50 T-Mobile Samen korting. Dit is ook zichtbaar op My T-Mobile bij Mijn abonnement.

Hopelijk heb nu meer duidelijkheid. Als je nog vragen hebt, laat het ons weten!