Beantwoord

google

  • 2 augustus 2019
  • 1 reactie
  • 442 Bekeken

Er staat op mijn factuur een bedrag dat ik iets zou hebben gekocht bij Google play voor 9.99 maar ik kan me niet herinneren dat ik dit heb gedaan maar kan ook niets terug vinden wat het is geweest hoe kom ik daar achter??
icon

Beste antwoord door Folkert 2 augustus 2019, 08:27

Beste Lies,Niet per ongeluk "in app" aankopen gedaan? Of iemand laten spelen/gamen met jouw telefoon?

We zien dit soort verassingen wel vaker op deze community.Je kunt in de Play Store tikken op Menu (3 streepjes links boven), Account, Transactieoverzicht om te bekijken wat je betaald hebt.Je kunt ze eenvoudig voorkomen door in Mijn T-Mobile betalingen via factuur te blokkeren. Dat moet je voor iedere aankoop bewust betalen. Je vind dat op https://www.t-mobile.nl/my/abonnement-en-instellingen bij Blokkades, Betalen via je T-Mobile factuur.Groet, Folkert
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +18
Beste Lies,

Niet per ongeluk "in app" aankopen gedaan? Of iemand laten spelen/gamen met jouw telefoon?
We zien dit soort verassingen wel vaker op deze community.

Je kunt in de Play Store tikken op Menu (3 streepjes links boven), Account, Transactieoverzicht om te bekijken wat je betaald hebt.

Je kunt ze eenvoudig voorkomen door in Mijn T-Mobile betalingen via factuur te blokkeren. Dat moet je voor iedere aankoop bewust betalen. Je vind dat op https://www.t-mobile.nl/my/abonnement-en-instellingen bij Blokkades, Betalen via je T-Mobile factuur.

Groet, Folkert

Reageer