Beantwoord

Heraansluiting

  • 27 februari 2017
  • 1 reactie
  • 125 Bekeken

Hoi, ik had een openstaande factuur en heb die nu betaald, nu wil ik ook de heraansluiting kosten betalen maar weet niet hoe? Groet
icon

Beste antwoord door Anonymous 28 februari 2017, 08:34

Hoi Danajung,

Welkom op de forum van T-Mobile.Als ik mij niet vergis dan komen die 25,- euro op je eerst volgende rekening te staan. Als je al je facturen hebt voldaan dan moet dit verder in orde zijn. Mocht je nog niet kunnen bellen dan kan je natuurlijk altijd even je telefoon uit- en weer aanzetten.Kijk even op My T-Mobile facturen of alles voldaan is. Als je nog een bedrag open hebt staan dan kun je dat direct voldoen door te kliken op> naar betalen. Mocht het niet lukken dan hoor ik het graag weer, laat dan nog even een bericht achter.Fijne dag!
Bekijk origineel

1 reactie

Hoi Danajung,
Welkom op de forum van T-Mobile.

Als ik mij niet vergis dan komen die 25,- euro op je eerst volgende rekening te staan. Als je al je facturen hebt voldaan dan moet dit verder in orde zijn. Mocht je nog niet kunnen bellen dan kan je natuurlijk altijd even je telefoon uit- en weer aanzetten.

Kijk even op My T-Mobile facturen of alles voldaan is. Als je nog een bedrag open hebt staan dan kun je dat direct voldoen door te kliken op> naar betalen. Mocht het niet lukken dan hoor ik het graag weer, laat dan nog even een bericht achter.

Fijne dag!

Reageer