Beantwoord

Kosten voor sms-dienst op factuur

  • 21 maart 2017
  • 2 reacties
  • 70 Bekeken

Op 27 februari om 12.15u een keer buiten de bundel gebeld. Kosten 2 euro. Nu staat op mijn factuur 4 keer 2 euro afgeschreven, op hetzelfde tijdstip. Dus is 6 euro teveel. Kunnen jullie dat even herstellen, voor dat het van mijn rekening wordt afgeschreven. Alvast bedankt.
icon

Beste antwoord door Thalina 21 maart 2017, 16:10

Hoi Rudolf,Begrijpelijk dat je wilt weten wat er precies gebeurd is. Ik heb jouw factuur van 20/03 bekeken en ik zie geen overige kosten voor bellen. Wel zie ik dat je van een sms-dienst gebruik hebt gemaakt. Ik heb deze sms-dienst ook even opgezocht en het gaat om een dienst van Kadasterdata. Het is bekend dat je na het aanmelden vier betaalde sms'jes ontvangt, die allemaal 2 euro kosten. Dat staat ook duidelijk op hun website vermeld. Dus de kosten zijn terecht in rekening gebracht. Voor een volgende keer is het verstandig om eerst even te checken wat de kosten zijn van een sms-dienst, voordat je er gebruik van gaat maken.Nog even iets anders: ik zie dat je nog geen T-Mobile Samen groep hebt. Heb je hier al eens van gehoord? Je kunt samen met andere T-Mobile klanten een groep aanmaken en vervolgens onderling gratis onbeperkt bellen in Nederland. En dat is niet alles, je kunt ook elke maand een cadeautje kiezen zoals nu 2,50 euro korting. Klinkt goed toch? 🙂 Via deze pagina maak je jouw groep aan.Ik hoop dat mijn antwoord meer duidelijkheid geeft! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Rudolf,

Begrijpelijk dat je wilt weten wat er precies gebeurd is. Ik heb jouw factuur van 20/03 bekeken en ik zie geen overige kosten voor bellen. Wel zie ik dat je van een sms-dienst gebruik hebt gemaakt. Ik heb deze sms-dienst ook even opgezocht en het gaat om een dienst van Kadasterdata. Het is bekend dat je na het aanmelden vier betaalde sms'jes ontvangt, die allemaal 2 euro kosten. Dat staat ook duidelijk op hun website vermeld. Dus de kosten zijn terecht in rekening gebracht. Voor een volgende keer is het verstandig om eerst even te checken wat de kosten zijn van een sms-dienst, voordat je er gebruik van gaat maken.

Nog even iets anders: ik zie dat je nog geen T-Mobile Samen groep hebt. Heb je hier al eens van gehoord? Je kunt samen met andere T-Mobile klanten een groep aanmaken en vervolgens onderling gratis onbeperkt bellen in Nederland. En dat is niet alles, je kunt ook elke maand een cadeautje kiezen zoals nu 2,50 euro korting. Klinkt goed toch? 🙂 Via deze pagina maak je jouw groep aan.

Ik hoop dat mijn antwoord meer duidelijkheid geeft! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.
Dank voor het antwoord.

Reageer