Beantwoord

Ook al voor juni betalen

  • 30 mei 2017
  • 3 reacties
  • 77 Bekeken

Waarom moet ik mijn abonnementskosten voor juni nu al betalen? Normaal kreeg ik elke maand een factuur. Heb ik een mail oid gemist?
icon

Beste antwoord door David 31 mei 2017, 16:34

Hey LuntP,Dat leg ik je hier graag uit! 🙂Je betaalt jouw facturen altijd vooruit, dat is ook nooit anders geweest. Als je via My T-Mobile jouw vorige facturen er bij pakt, dan zie je dat je altijd jouw bundels en abonnement vooruit betaalt. De gebruikskosten (kosten die buiten de bundels vallen) worden achteraf op de factuur erna in rekening gebracht.Ik denk dat de verwarring nu ontstaan is, omdat je van jouw abonnement alles dubbel op jouw factuur ziet staan. Dit komt door de verlenging die op 3 mei van start is gegaan. Er moest nog een verrekening plaatsvinden voor de kosten van vorige maand en daarna betaal je weer de maand vooruit, zoals ik hierboven hebt uitgelegd. Als je de verschillende regels erbij pakt, dan zie je dat er kosten zijn gemaakt voor de periode 3 tot en met 23 mei, dit is de periode die nog verrekend moest worden door de verlenging. Op deze pagina zie je hier nog een verder uitgebreide uitleg over.Hopelijk is het zo helemaal helder, maar als je nog met vragen zit, laat het dan gerust weten! 🙂
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hey LuntP,

Dat leg ik je hier graag uit! 🙂

Je betaalt jouw facturen altijd vooruit, dat is ook nooit anders geweest. Als je via My T-Mobile jouw vorige facturen er bij pakt, dan zie je dat je altijd jouw bundels en abonnement vooruit betaalt. De gebruikskosten (kosten die buiten de bundels vallen) worden achteraf op de factuur erna in rekening gebracht.

Ik denk dat de verwarring nu ontstaan is, omdat je van jouw abonnement alles dubbel op jouw factuur ziet staan. Dit komt door de verlenging die op 3 mei van start is gegaan. Er moest nog een verrekening plaatsvinden voor de kosten van vorige maand en daarna betaal je weer de maand vooruit, zoals ik hierboven hebt uitgelegd. Als je de verschillende regels erbij pakt, dan zie je dat er kosten zijn gemaakt voor de periode 3 tot en met 23 mei, dit is de periode die nog verrekend moest worden door de verlenging. Op deze pagina zie je hier nog een verder uitgebreide uitleg over.

Hopelijk is het zo helemaal helder, maar als je nog met vragen zit, laat het dan gerust weten! 🙂
Yep nu is het me duidelijk. Bedankt voor je reactie🖒
Reputatie 7
Badge +20
Graag gedaan! Mooi dat het helder is. 🙂

Reageer