Vraag

Opvragen voorlopige factuur tbv declaratie


Hallo,

Ik heb een vraag over het opvragen van een voorlopige factuur of specificatie van mijn gebelde nummers. Voor de declaratie van mijn reiskosten bij OV-chipkaart.nl dien ik aan te tonen dat ik met hun medewerkers heb gebeld aan de hand van een telefoon specificatie. Nu heb ik hun 24-09-2012 gebeld alleen is dit na mijn laatste factuur en zou ik nu dus nog 2 weken moeten wachten voordat ik de nieuwe factuur in kan zien. Echter dienen OV-chipkaart.nl binnen twee weken na het melden van de declartie, wat ik gister op 30-09-2012 gedaan heb, alle bewijzen binnen te hebben. 

Nu kan ik nergens op de site een "officieel document" genereren waarop mijn gebelde nummers tot nu toe staat. Na wat gezoek op dit forum kwam ik wel de volgende vraag tegen: https://forum.t-mobile.nl/overige-diensten-403/laatst-gebelde-nummers-135309/ 

Nu is dit niet helemaal van toepassing op mijn situatie en vandaar dat ik alsnog de volgende vraag wil stellen: Is het mogelijk om een "officiele" representatie van mijn tot nu toe gebelde nummers te ontvangen of te genereren via T-mobile?

Alvast bedankt

Groeten Thomas

1 reactie

Hallo,

Na nog verder zoeken heb ik hier het antwoord op mijn vraag gevonden: https://forum.t-mobile.nl/kosten-kortingen-425/telefoonspecificatie-nummerspecificatie-nodig-voor-declaratie-180373/

Toch vind ik het vreemd dat het onmogelijk is om een "officeel" document te genereren met mijn gebelde nummers tot nu toe. Blijkbaar hebben meer mensen hier last van en vanuit het oogpunt van klantvriendelijkheid zou dit dus misschien geen slecht idee zijn. Verder snap ik ook niet waarom ik niet mijn eigen gegevens kan inzien op een of andere manier en alleen maar een belstatus met zeer minimale informatie.

Groeten,
Thomas

Reageer