Beantwoord

Oudere facturen inzien

  • 23 maart 2017
  • 1 reactie
  • 54 Bekeken

Hallo,

Ik zou graag mijn oudere facturen in willen zien. Het gaat om de facturen van januari en februari 2016. Ik kan dit in my tmobile niet vinden, pas vanaf maart 2016.
Hopelijk kan iemand me helpen.
icon

Beste antwoord door David 23 maart 2017, 17:22

Hoi Hanneke,Een terechte vraag en opmerkelijk dat het niet lukt! :S Je zou namelijk de laatste 24 facturen moeten kunnen zien. Heb je al eens een andere browser geprobeerd?Ik heb dit ook direct nagevraagd bij de afdeling die verantwoordelijk is over My T-Mobile en ik hoop dan ook dat zij spoedig een reactie hebben. Hopelijk kunnen we het dan ook gauw voor je oplossen!Kun je laten weten of het met een andere browser wellicht gelukt is? Ik laat het gelijk weten wanneer ik een reactie heb!
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Hanneke,

Een terechte vraag en opmerkelijk dat het niet lukt! :S Je zou namelijk de laatste 24 facturen moeten kunnen zien. Heb je al eens een andere browser geprobeerd?

Ik heb dit ook direct nagevraagd bij de afdeling die verantwoordelijk is over My T-Mobile en ik hoop dan ook dat zij spoedig een reactie hebben. Hopelijk kunnen we het dan ook gauw voor je oplossen!

Kun je laten weten of het met een andere browser wellicht gelukt is? Ik laat het gelijk weten wanneer ik een reactie heb!