Beantwoord

Toestelkrediet

  • 12 augustus 2018
  • 1 reactie
  • 1009 Bekeken

Ik had gelezen dat je je toestel krediet volledig kan afbetalen. Als je dat doet, kan je dan een andere telefoon of ander abonnement aanschaffen?
icon

Beste antwoord door David 14 augustus 2018, 15:27

Hey Stefannfritsie,Het klopt inderdaad dat je gedurende de looptijd van je contract af kunt kopen. Wanneer je een toestel op afbetaling koopt (boven de €250,-) krijg je een BKR-registratie. Wanneer je het toestel tussentijds in één keer afbetaalt, dan zorg je er voor dat deze registratie wordt opgeheven, aangezien je je lening van het toestel hebt afbetaald. Je kunt dan echter geen nieuw toestel of abonnement nemen, dat staat daar in het geheel los van. Je kunt natuurlijk wel een losse telefoon erbij kopen, naast het abonnement. Dit kan ook zonder het aflossen van je toestelkrediet, maar dan betaal je dus nog wel het maandelijkse bedrag voor je telefoon.Als je hier nog meer vragen over hebt, laat het ons gerust weten!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hey Stefannfritsie,

Het klopt inderdaad dat je gedurende de looptijd van je contract af kunt kopen. Wanneer je een toestel op afbetaling koopt (boven de €250,-) krijg je een BKR-registratie. Wanneer je het toestel tussentijds in één keer afbetaalt, dan zorg je er voor dat deze registratie wordt opgeheven, aangezien je je lening van het toestel hebt afbetaald. Je kunt dan echter geen nieuw toestel of abonnement nemen, dat staat daar in het geheel los van. Je kunt natuurlijk wel een losse telefoon erbij kopen, naast het abonnement. Dit kan ook zonder het aflossen van je toestelkrediet, maar dan betaal je dus nog wel het maandelijkse bedrag voor je telefoon.

Als je hier nog meer vragen over hebt, laat het ons gerust weten!

Reageer