Beantwoord

Toestelkrediet aflossen

  • 15 juli 2019
  • 1 reactie
  • 615 Bekeken

  • is net lid geworden
  • 0 reacties
Goedemorgen,

Ik wil graag mijn toestelkrediet in 1 keer aflossen ivm de aanvraag van een hypotheek. Als ik kijk bij mijn abonnementen staat echter aangegeven dat ik dit niet kan wijzigen.
Hoe kan ik dit als nog regelen?

Alvast bedankt!

Groetjes,

Aniek
icon

Beste antwoord door Jaimy 16 juli 2019, 10:02

Hoi Aniek,Oh wat een avontuur, een huis! Dan moet uiteraard alles goed geregeld zijn, dus goed dat je naar het toestelkrediet kijkt. Ik zie dat je het gehele bedrag inmiddels hebt afbetaald, dus dat komt helemaal goed. Op de volgende factuur wordt het resterende toestelkrediet dat je betaald hebt, in rekening gebracht en daar gaat dan het bedrag dat je nu hebt overgemaakt dan ook vanaf. Met andere woorden: je hebt dan geen toestelkrediet meer!Laat je het weten als je nog meer vragen hebt? Verder wens ik je veel succes met verhuizen!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +19
Hoi Aniek,

Oh wat een avontuur, een huis! Dan moet uiteraard alles goed geregeld zijn, dus goed dat je naar het toestelkrediet kijkt. Ik zie dat je het gehele bedrag inmiddels hebt afbetaald, dus dat komt helemaal goed. Op de volgende factuur wordt het resterende toestelkrediet dat je betaald hebt, in rekening gebracht en daar gaat dan het bedrag dat je nu hebt overgemaakt dan ook vanaf. Met andere woorden: je hebt dan geen toestelkrediet meer!

Laat je het weten als je nog meer vragen hebt? Verder wens ik je veel succes met verhuizen!

Reageer