Beantwoord

Vergoeding na onderzoek diensten mobiel internet

  • 16 februari 2017
  • 1 reactie
  • 123 Bekeken

Goedemiddag,

Vorig jaar heb ik t-mobile een onderzoek laten doen naar de kosten en diensten die als extra op mijn factuur werden berekend.T-mobile heeft het volgende vermeld:

"Wij hebben besloten om eenmalig en uit coulance 98,75 euro te vergoeden. Jouw openstaande en toekomstige facturen zullen met dit bedrag verrekend worden.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw."

Echter is dit nog niet gebeurd.

Kunnen jullie mij hiermee helpen?
Alvast bedankt!
icon

Beste antwoord door David 17 februari 2017, 10:12

Hey Civojum,Top dat het in eerste instantie in ieder geval wel onderzocht was en dat ook bleek dat de kosten inderdaad onterecht waren! Dat is in ieder geval positief! ;)Maar dan het geld zelf nog, wel zo belangrijk. Ik zie inderdaad dat mijn collega halverwege november de kosten zou gaan crediteren, maar dit is uiteindelijk niet verwerkt. Misschien is er iets verkeerd gegaan in het systeem of werd zij zelf afgeleid, dat weet ik niet precies. In ieder geval excuses dat je er zelf nog achteraan moest gaan! Ik heb de creditatie nu alsnog voor jou verwerkt en nu wordt deze écht verrekend met jouw volgende factuur/facturen.Mocht je nog iets opmerkelijks zien gebeuren of nog ergens vragen over hebben, laat het me dan gerust weten! Ik help je graag verder bij al je vragen. 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hey Civojum,

Top dat het in eerste instantie in ieder geval wel onderzocht was en dat ook bleek dat de kosten inderdaad onterecht waren! Dat is in ieder geval positief! ;)

Maar dan het geld zelf nog, wel zo belangrijk. Ik zie inderdaad dat mijn collega halverwege november de kosten zou gaan crediteren, maar dit is uiteindelijk niet verwerkt. Misschien is er iets verkeerd gegaan in het systeem of werd zij zelf afgeleid, dat weet ik niet precies. In ieder geval excuses dat je er zelf nog achteraan moest gaan! Ik heb de creditatie nu alsnog voor jou verwerkt en nu wordt deze écht verrekend met jouw volgende factuur/facturen.

Mocht je nog iets opmerkelijks zien gebeuren of nog ergens vragen over hebben, laat het me dan gerust weten! Ik help je graag verder bij al je vragen. 🙂

Reageer