Beantwoord

Word gebeld , door een nummer uit Wit - Rusland 2 keer

  • 24 februari 2017
  • 3 reacties
  • 3065 Bekeken

Reputatie 2
Vandaag dus van middag word ik gebeld door 2 numers uit Wit - Rusland.
En neem niet op.
Kost dit ook geld of niet ?
icon

Beste antwoord door Sam- 25 februari 2017, 11:56

Hoi Liesbeth en Femail,Goed dat jullie dit bij ons aankaarten. Het is begrijpelijk dat jullie hier duidelijkheid over willen hebben.Wij adviseren om geen telefoontjes aan te nemen uit het buitenland als je geen telefoontje verwacht. En al helemaal niet uit een land waar je geen of weinig mensen kent. Word je in het vervolg dus gebeld door een nummer uit Wit-Rusland of een ander land waar je niemand kent? Druk deze dan meteen weg.Zolang je de telefoon niet opneemt kunnen er geen kosten in rekening gebracht worden.@Femail, ik heb gelijk voor je gecontroleerd of er kosten zijn ontstaan naar aanleiding van de inkomende oproepen uit Wit-Rusland. Dit is gelukkig niet het geval, dus hoef je je geen zorgen te maken over het ontvangen van een extra hoge factuur!
Bekijk origineel

3 reacties

Nope
Jaaaaah, ik werd vandaag ook 2x gebeld door 2 verschillende nummers uit Wit Rusland: 375331054860 en 375331054866. Ik nam wél op, maar de verbinding werd direct verbroken.
Reputatie 4
Badge +17
Hoi Liesbeth en Femail,

Goed dat jullie dit bij ons aankaarten. Het is begrijpelijk dat jullie hier duidelijkheid over willen hebben.

Wij adviseren om geen telefoontjes aan te nemen uit het buitenland als je geen telefoontje verwacht. En al helemaal niet uit een land waar je geen of weinig mensen kent. Word je in het vervolg dus gebeld door een nummer uit Wit-Rusland of een ander land waar je niemand kent? Druk deze dan meteen weg.

Zolang je de telefoon niet opneemt kunnen er geen kosten in rekening gebracht worden.

@Femail, ik heb gelijk voor je gecontroleerd of er kosten zijn ontstaan naar aanleiding van de inkomende oproepen uit Wit-Rusland. Dit is gelukkig niet het geval, dus hoef je je geen zorgen te maken over het ontvangen van een extra hoge factuur!

Reageer