Beantwoord

Galaxy Watch 4 - LTE

  • 20 August 2021
  • 5 reacties
  • 246 Bekeken

In DE is de Galaxy watch 4 verkrijgbaar als LTE versie (E-Sim). Hier in NL schijnt dit zo een dingetje te zijn, wil zeggen, niet beschikbaar als LTE. Ik vraag me nu af, als ik de horloge koop in DE of ik deze dan kan koppelen aan een E-Sim activatie van T-Mobile NL.

Iemand een idee?

icon

Beste antwoord door CrisTien 21 August 2021, 09:31

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Goedemorgen @Holger Neumann  Welkom! als je de juiste telefoon hebt kan je hem wel met je telefoon koppelen. Maar er zijn nog geen e-Sims voor horloges 


Zelf heb ik een IWatch van   gekoppeld met mijn iPhone voor mij werkt dat goed! 
De foon in mijn zak en alles via mijn watch als ik buiten ben.


Fijn weekend

Reputatie 7
Badge +13

Er schijnt een provider te zijn die op redelijk termijn de stand alone LTE Apple Smart watch wil gaan ondersteunen. Tot die tijd werkt dit in Nederland alleen met een koppeling via je telefoon zoals @CrisTien het doet.

Reputatie 7
Badge +20

@eric Geruchten, kloppen vaak maar nu is er twijfel.

4G-model? Je weet maar nooit
De grote vraag voor Nederlandse Apple Watch gebruikers is al jaren hetzelfde: wanneer komt de 4G Apple Watch naar Nederland? Er zijn de afgelopen jaren eigenlijk geen beloftes door providers gedaan en daar is de laatste tijd ook geen verandering in gekomen. Providers houden hun lippen op elkaar en concrete betrouwbare aanwijzingen zijn er ook niet echt geweest. Af en toe duikt er wel een hint naar de 4G Apple Watch op, maar wij durven ons geld er nog niet op in te zetten. Als verrassing kan het natuurlijk altijd zo zijn dat de 4G Apple Watch dit najaar eindelijk naar Nederland komt. We hopen dan meteen dat meerdere providers mee doen.

 Tis weer typisch T-Mobile Nederland dat de E-Sim wel in Duitsland wordt ondersteund voor de Galaxy Watch 4 android versie maar niet in Nederland. 

Wel adverteren dat het zo makkelijk is met een eSIM dual op meerdere apparaten kwestie van omwisselen naar E-Sim.  eSIM op de Apple watch wel maar niet op de samsung smartwatch ?

Ook raar, als je vanuit duitsland verhuist en het abbonement overzet in Nederland dat dan jouw esim voor je Watch niet meer wordt ondersteund. 

T-Mobile doe er wat aan,  het is in Duitsland al gefixt in samenwerking met Samsung je hoeft het alleen in Nederland te implementeren!
 

 

 

Afgelopen week heeft T-Mobile via een tweet bekend gemaakt dat ze 4G / e-sim / LTE bij de Apple Watch gaan ondersteunen. Wat op zich heel goed nieuws was. Maar ik hoop dat T-Mobile dat ook bij de Galaxy Watch 4 gaat doen. Niet iedereen gebruikt de producten van Apple. Er zijn ook genoeg klanten die Android en o.a. Samsung prefereren. Ik gebruik al jaren een originele Samsung Galaxy Watch. Zo gauw LTE bij de Galaxy Watch 4 wordt ondersteund, ga ik die meteen aanschaffen!

Reageer