Beantwoord

Galaxy Watch 4 - LTE

  • 20 August 2021
  • 35 reacties
  • 3968 Bekeken

In DE is de Galaxy watch 4 verkrijgbaar als LTE versie (E-Sim). Hier in NL schijnt dit zo een dingetje te zijn, wil zeggen, niet beschikbaar als LTE. Ik vraag me nu af, als ik de horloge koop in DE of ik deze dan kan koppelen aan een E-Sim activatie van T-Mobile NL.

Iemand een idee?

icon

Beste antwoord door CrisTien 21 August 2021, 09:31

Bekijk origineel

35 reacties

Ik kreeg daar vanmorgen ook een e-mail over van T-Mobile. Goed nieuws. Eindelijk ūüôā.¬†

Nu heb ik toch nog een vraag. In augustus komt de Galaxy Watch 5 vermoedelijk uit. Is de verwachting dat die dan ook meteen ondersteund wordt? De Pro versie daarvan krijgt namelijk een veel grotere batterij dan de Galaxy Wacht 4 Classic. Dus wil daar eigenlijk op wachten.

Reputatie 7
Badge +17

T-Mobile heeft alleen uitgesproken dat oudere modellen (2 en 3, die ook niet meer te koop zijn) niet worden ondersteund. Dan kun je verwachten dat nieuwere modellen wel ondersteund gaan worden.

Heb de watch 4 classic nu met multi/e-sim. Werkt prima alhoewel google pay instellen even uitzoeken was: je voegt nl. bankpassen via de app op je telefoon toe voor je wearable.

 

Batterijduur kan beter, maar om daar in augustus/september 150% meer te gaan betalen zag ik mij niet doen.

 

Ik hou het nu wel 2 dagen vol, zonder m continue als mobiel te gebruiken (dus geen spotify, geen google maps e.d. gebruiken), dus alleen heath monitoring, contactloos betalen, en notificaties/whatsapp. 

Is er trouwens al bekend of er net als in Duitsland ook tablets ondersteund gaan worden? Zodat je bijvoorbeeld drie devices (telefoon, smartwatch en tablet) tegelijkertijd met multi sim kunt gebruiken.

Nog anderhalve week trouwens en dan wordt mogelijk de Galaxy Watch 5 aangekondigd.

Reputatie 7
Badge +17

Voor tablet waren er al abonnementen.  Om spraak en data op een watch te gebruiken moest een speciale dienst worden ontwikkeld. 

Voor tablet waren er al abonnementen.  Om spraak en data op een watch te gebruiken moest een speciale dienst worden ontwikkeld. 

In Duitsland biedt T-Mobile wel multi-sim aan voor phones,tablets en watches… Dus technisch gezien kan het gewoon.

MultiSIM: Einfache Erweiterung der SIM-Karte | Telekom

Reputatie 7
Badge +17

Nederland is Duitsland niet. Zie andere topic voor de verschillen...

Andere vraag dan, kun je een galaxy watch 4 LTE net als een telefoon als mobiele hotspot gebruiken?

Reputatie 7
Badge +17

Andere vraag dan, kun je een galaxy watch 4 LTE net als een telefoon als mobiele hotspot gebruiken?

Neen, die functie zit niet op het horloge. De data verbinding op het horloge is lte-m. Dat ondersteund alleen lage datasnelheden. Een hotspot zou zo'n horloge ook niet aankunnen qua batterij. 

En ik heb sinds gisteren een GW5 Pro, aangeschaft via T-Mobile, en een multi sim abonnement afgesloten. Werkt super. Ben er heel blij mee.

Heb overigens een vraag - kunnen jullie achterhalen of onderstaand bandje in Nederland leverbaar gaat zijn: 

https://www.samsung.com/uk/mobile-accessories/link-bracelet-titanium-for-galaxy-watch5-pro-gray-titanium-gp-tyr925hcasw/

Reageer