GOGOGO DEALS MEI 2023: de beste deals voor superscherpe prijzen!

  • 22 May 2023
  • 1 reactie
  • 679 Bekeken
GOGOGO DEALS MEI 2023: de beste deals voor superscherpe prijzen!
Reputatie 7
Badge +9

Is het tijd om je mobiele abonnement te verlengen of ben je geïnteresseerd in een nieuw T-Mobile Thuis contract? Wacht dan niet langer, want we hebben weer de beste deals voor superscherpe prijzen voor je klaarliggen! Geniet van 5G met de superscherp geprijsde toestellen en betaal geen aansluitkosten t.w.v. €25! ​Ga jij voor de Samsung S23 serie? Ontvang dan bij aankoop tot €200 retour! Of heb je al een specifiek toestel in gedachte zoals de Samsung Galaxy S23 Ultra? Dan krijg je bij aankoop gratis Galaxy Buds2 Pro t.w.v. €229! Wie wil dat nou niet?

 


 

Wij starten vandaag op 22 mei weer met de GOGOGO DEALS.  De nieuwste smartphones voor superscherpe prijzen én tijdelijk gratis aansluiten t.w.v. € 25 bij een nieuw abonnement! Ook bieden wij de beste Glasvezel + TV deal ooit! Als ondernemer kun je bij ons terecht en bespaar je met deze deals op jouw abonnement. Daarmee maken wij het héél aantrekkelijk om over te stappen naar het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Daar houdt het voordeel niet mee op. Sluit je een nieuw mobiel abonnement af en had je al een Thuis abonnement op hetzelfde adres afgesloten? Dan kan je in aanmerking komen voor extra veel kortingen en voordelen met ons Klantvoordeel. Op onze Klantvoordeel pagina lees je hier meer over. 

 

Toestelflexibiliteit

Heb je momenteel nog een lopend GO Sim Only contract? Dan biedt Toestelflexibiliteit dé oplossing om toch nog een prachtig toestel te nemen. Met Toestelflexibiliteit zet je jouw abonnement heel eenvoudig om naar een abonnement mét smartphone. Handig toch? Heb je een smartphone die zijn laatste adem al heeft uitgeblazen? Dan is een Early Renewal misschien een optie voor jou. Zo kun je toch gebruik maken van deze fantastische GOGOGO DEALS en ben je binnenkort aan het genieten van een gloednieuwe smartphone! Kies jij voor de nieuwste iPhone 14 128 GB, Samsung Galaxy S23 Ultra 128 GB, Samsung Galaxy S23 Ultra 256 GB, OPPO A98 of Google Pixel 7 Pro? Kijk dan welke deals we voor jou klaar hebben liggen! GOGOGO daarvoor snel naar onze webshop.

 

Gratis aansluiten + een geweldige superdeal!

Stap jij tijdens de GOGOGO DEALS over op Thuis van T-Mobile? Dan profiteer jij van een mooie aanbieding! Voor alle Thuis aansluitingen geldt namelijk dat je nu gratis kan aansluiten. Voor nieuwe DSL klanten betekent dit nu geen activatiekosten (t.w.v. €30). Voor alle nieuwe glasvezel klanten betekent dit gratis aansluiten en gratis monteur (t.w.v. €105). In eigen glasvezelnetwerk geldt zelfs de eerste 10 maanden € 30*/ MND​ + gratis aansluiten en gratis monteur t.w.v. € 105. Dat zijn superscherpe deals!

Naast gratis aansluiten bieden we nu ook Internet en TV de eerste 8 maanden voor maar 30 euro per maand aan. Dit geldt zowel voor Internet + TV als Internet Only.

Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw Thuis aansluiting vandaag nog!

 

 

 FAQ

Welke promotie acties zijn er?

Tot € 200 retour op de Samsung Galaxy S23 Series en Foldables

Bestel je tussen 22 mei en 2 juli 2023 een Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra of de Samsung Galaxy Z Flip4 of Z Fold4? Dan geniet je van een supermooie cashback actie! Bekijk hieronder hoeveel je per toestel terugkrijgt!

 

Samsung Galaxy S23 Ultra | Samsung Galaxy Z Fold4 - € 200

Samsung Galaxy S23 | Samsung Galaxy Z Flip 4 - € 150

Samsung Galaxy S23 - € 100

 

Actieperiode: 22 mei t/m 2 juli 2023

Claimperiode: t/m 4 september 2023

 

Bekijk de voorwaarden en claim jouw cashback voor de Samsung Galaxy S23 Series via deze pagina!

Gekozen voor de Samsung Galaxy Z Fold4 of Flip4? Bekijk dan hier de voorwaarden en claim jouw cashback!

 

Galaxy Buds2 Pro bij aankoop van Samsung Galaxy S23 Ultra t.w.v. € 229

 

Bestel tussen 22 mei en 2 juli 2023 jouw Samsung Galaxy S23 Ultra en ontvang de Galaxy Buds2 Pro t.w.v. € 229!

Actieperiode: 22 mei t/m 2 juli 2023

Claimperiode: t/m 2 augustus 2023

 

Bekijk hier de voorwaarden en claim jouw Galaxy Buds2 Pro via deze pagina!

 

 

Waarom heb ik mijn cadeau nog niet?

Heb jij een van de bovenstaande toestellen gekocht en kan je niet wachten om je cadeau te ontvangen? Registreer je dan voor de actie via de promo website van het toestel. Zowel de registratie om in aanmerking te komen voor jouw cadeau als het ontvangen hiervan verloopt via Samsung en Google. Neem daarom goed de actievoorwaarden door.

 

Ik heb per ongeluk een nieuw abonnement afgesloten in plaats van een verlenging! Wat moet ik doen?

Wanneer je nog geen e-mail van AMP hebt gekregen om een bezorgafspraak te maken, kun je het beste de bestelling van het nieuwe abonnement annuleren. Check eerst even de voorwaarden van Wet Koop op Afstand of annuleren nog mogelijk is. Na het annuleren kun je inloggen op My T-Mobile om vervolgens jouw abonnement te verlengen.

 

Ik heb een bestelling geplaatst, maar wil deze annuleren. Kan dat?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en je het toestel tóch niet wilt, omdat je bijvoorbeeld een ander model of kleur toestel wilt hebben, dan kun je de bestelling annuleren. Ook geldt natuurlijk de Wet Koop op Afstand. Houd er wel rekening mee dat je, als je een nieuwe bestelling plaatst, weer achteraan in de rij komt en de kans groot is dat je langer moet wachten op je toestel. Op deze pagina vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.

 


1 reactie

Reputatie 7
Badge +14

Helaas ik heb alles al en ben super tevreden 😊 

Reageer