[Info] Verkrijgbaar bij T-Mobile: Fairphone 4, het duurzame alternatief

  • 1 October 2021
  • 2 reacties
  • 138 Bekeken

Reputatie 7
  • Oud-Moderator
  • 9719 reacties

Een schitterende smartphone met geweldige specs en tegelijkertijd duurzaam bezig zijn? Dat is mogelijk met de Fairphone 4:seedling:
 

Fairphone 4

De Fairphone 4 zijn duurzame telefoons van een Nederlandse onderneming en zijn bedoeld om langer mee te gaan. Dit wordt bewerkstelligd door modulaire telefoons aan te bieden. Dit houdt in dat je snel en eenvoudig defecte onderdelen kunt vervangen, gewoon aan de keukentafel thuis. Daarnaast biedt Fairphone ook nog eens vijf jaar garantie op jouw groene telefoon! Deze garantie kun je activeren op de website van Fairphone. Doe dit binnen negentig dagen na je aankoop en uiterlijk voor 31 december 2022, zodat je volop gebruik kan maken van deze garantie.

Een ander mooi feitje is dat de Fairphone 4 e-waste neutraal is. Voor elke verkochte Fairphone 4 wordt een ander apparaat gerecyclet of refurbished. :recycle:

De Fairphone 4 is geschikt voor ons 5G-netwerk, heeft een dual sim-functionaliteit en is beschikbaar in de kleuren grijs en groen. Deze toestellen zijn beschikbaar met 6 GB werkgeheugen plus 128 GB opslag en met 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslagruimte. Voor welke Fairphone 4 kies jij? 

Je kunt de Fairphone 4 vanaf maandag 11 oktober bij T-Mobile bestellen in onze webshop of bij een winkel bij jou in de buurt. 

Well, what do you say? Will it be a Fairphone 4 you? :heart_eyes:

[Update 11 oktober: De Fairphone 4 is nu te bestellen in de webshop of een T-Shop bij jou in de buurt!]


2 reacties

Reputatie 7
Badge +14

Wat gaat dit toestel kosten? 
Wat ik lees is de Fairphone behoorlijk volwassen geworden.

Reputatie 6

Wat gaat dit toestel kosten? 
Wat ik lees is de Fairphone behoorlijk volwassen geworden.

Op de website van Fairphone staan de prijzen vermeld! 

Reageer