Beantwoord

2CA 900MHz toevoegen aan mast op 3e Industrieweg Hattem 8051 CL

  • 22 april 2017
  • 1 reactie
  • 200 Bekeken

In Hattem, postcode 8051 CL staat een 4G-mast die nog niet is omgebouwd naar 2CA of 3CA. Dit betekent dat er in het dorpje, niet overal bereik is. Zowel het 3G- áls 4G-bereik laten te wensen over. Kan T-Mobile in deze specifieke mast in 2017 in ieder geval de 900 MHz-band toevoegen???? Want nu heeft alleen KPN daar bereik op de 1800MHz-band en 800MHz-band (2CA) en dat heeft echt voor een grote kwaliteitssprong geleid qua bereik en snelheid. Terwijl jullie betere abonnementen hebben én ik ook graag in Hattem gebruik wil maken van het beste netwerk, liefst 4G maar een simpele stabiele 3G-verbinding zou anno 2017 ook leuk zijn....
icon

Beste antwoord door Thalina 25 april 2017, 12:03

Hoi Aapareo,Begrijpelijk dat je het liefst overal goed bereik wilt hebben! Ik heb navraag voor je gedaan bij een netwerkspecialist en hij geeft aan dat de mast waar je het over hebt in een hoogspanningsmast hangt. Het vervangen van de antennes op deze hoogspanningsmasten is een stuk lastiger dan andere antennes die meestal op gebouwen staan. Omdat het primaire doel van deze HVP’s elektriciteitsvoorziening is, moet er voldaan worden aan strenge regels en eisen om de antennes te vervangen. In dit topic geeft mijn collega Tabali (netwerkspecialist) meer uitleg hierover.Weet je zo voldoende? Als je nog aanvullende vragen hebt, kun je deze ook in het topic van mijn collega Tabali stellen.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Aapareo,

Begrijpelijk dat je het liefst overal goed bereik wilt hebben! Ik heb navraag voor je gedaan bij een netwerkspecialist en hij geeft aan dat de mast waar je het over hebt in een hoogspanningsmast hangt. Het vervangen van de antennes op deze hoogspanningsmasten is een stuk lastiger dan andere antennes die meestal op gebouwen staan. Omdat het primaire doel van deze HVP’s elektriciteitsvoorziening is, moet er voldaan worden aan strenge regels en eisen om de antennes te vervangen. In dit topic geeft mijn collega Tabali (netwerkspecialist) meer uitleg hierover.

Weet je zo voldoende? Als je nog aanvullende vragen hebt, kun je deze ook in het topic van mijn collega Tabali stellen.

Reageer