Beantwoord

Bereikbaarheid Vlieland

  • 29 mei 2017
  • 4 reacties
  • 180 Bekeken

Waarom heb ik geen bereik op Vlieland?
Mijn schoonzus heeft auto ongeluk gehad en nu ben ik niet bereikbaar.
Hoe nu verder?
icon

Beste antwoord door Thalina 29 mei 2017, 14:29

Hoi Memmy,Oh joh, wat vreselijk heftig! Ik begrijp heel goed dat je op zo'n moment bereikbaar wilt zijn! Heb je al wel op een andere manier contact kunnen hebben met haar of familie die bij haar is? Ik heb gelijk contact opgenomen met een netwerkspecialist en er blijken inderdaad problemen met het netwerk op Vlieland te zijn waardoor je problemen hebt met jouw bereik. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen! Ik heb gelijk om een update gevraagd over het probleem, zodra ik daar meer informatie over heb laat ik het je weten. Als ik zelf het probleem voor je kon oplossen door iets aan de instellingen of wat dan ook aan te passen, dan had ik dat direct gedaan. Ik begrijp heel goed dat je op dit moment bereikbaar wilt zijn. Waar op Vlieland ben je? Op Zuid Vlieland kan er misschien nog bereik zijn door een mast van Texel. Mocht je daar in de buurt zijn, dan zou je dat kunnen proberen. Een andere mogelijke tussenoplossing om toch bereikbaar te zijn is om tijdelijk een doorschakeling in te stellen naar een vriend(in) of partner die bij jou is en een andere provider heeft. Op deze pagina staat uitgelegd hoe je dit instelt.Zodra ik meer informatie heb, laat ik het je weten. In ieder geval heel veel sterkte toegewenst!
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Memmy,

Oh joh, wat vreselijk heftig! Ik begrijp heel goed dat je op zo'n moment bereikbaar wilt zijn! Heb je al wel op een andere manier contact kunnen hebben met haar of familie die bij haar is? Ik heb gelijk contact opgenomen met een netwerkspecialist en er blijken inderdaad problemen met het netwerk op Vlieland te zijn waardoor je problemen hebt met jouw bereik. We doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen! Ik heb gelijk om een update gevraagd over het probleem, zodra ik daar meer informatie over heb laat ik het je weten. Als ik zelf het probleem voor je kon oplossen door iets aan de instellingen of wat dan ook aan te passen, dan had ik dat direct gedaan. Ik begrijp heel goed dat je op dit moment bereikbaar wilt zijn. Waar op Vlieland ben je? Op Zuid Vlieland kan er misschien nog bereik zijn door een mast van Texel. Mocht je daar in de buurt zijn, dan zou je dat kunnen proberen. Een andere mogelijke tussenoplossing om toch bereikbaar te zijn is om tijdelijk een doorschakeling in te stellen naar een vriend(in) of partner die bij jou is en een andere provider heeft. Op deze pagina staat uitgelegd hoe je dit instelt.

Zodra ik meer informatie heb, laat ik het je weten. In ieder geval heel veel sterkte toegewenst!
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Memmy,

Ik heb zojuist een update ontvangen. Onze technische specialisten zijn onderweg naar de mast en gaan het probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen. Ze doen keihard hun best om het op te lossen! Als ik meer informatie heb, laat het aan je weten!
Fijn, ben ondertussen weer bereikbaar, maar het was flink balen! Gelukkig kan ik vanavond schoonzus van laatste boot halen.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Memmy,

Begrijpelijk dat dat flink balen was! Heel fijn om te lezen dat je weer bereikbaar bent en dat je vanavond jouw zus van de laatste boot kunt halen! Wil je haar namens mij heel veel sterkte toewensen? En als ik iets voor jou nog kan betekenen, laat het vooral weten!

Reageer