Beantwoord

Beste dekking 4G??

  • 23 mei 2018
  • 3 reacties
  • 125 Bekeken

  • is een Master Poster
  • 16 reacties
T-Mobile zegt de beste dekking 4G in Nederland te hebben. Nu heb ik op Maasburg in Cuijk nauwelijks tot geen dekking. Jullie site zegt binnen goed en buiten zeer goede dekking te hebben. Ra ra hoe kan dat??
icon

Beste antwoord door David 24 mei 2018, 12:42

Hoi Dddbmt,Dat is niet best! We zijn inderdaad voor het derde jaar als beste getest, maar daar heb je natuurlijk weinig aan als je een andere ervaring hebt. Laten we uitzoeken hoe het komt!Het kan altijd zo zijn dat de dekkingskaart iets anders aangeeft, dan wat jij ervaart. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de bouw van het huis waar je je bevindt. Ik ben dan ook benieuwd of je nog enig verschil merkt rondom dat adres en daadwerkelijk binnenshuis? Als het namelijk overal gebeurt, kan het ook nog een simkaartprobleem zijn. Aan jouw bericht af te lezen gaat het echt specifiek om dat adres.In ons systeem zie ik overigens een ander adres staan, als woonadres, dan wat jij hebt aangegeven in jouw bericht. Is dit een adres waar je veelvuldig bent? Merk je dan ook een verschil tussen de twee locaties? Als je veel op het genoemde adres bent, dan raad ik je aan om via de dekkingskaart een melding van het probleem te maken. Onze netwerkspecialisten gaan dan voor je na wat er aan de hand is en hoe zij dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.Hopelijk heb ik je zo een complete uitleg kunnen geven! Als je echter nog vragen hebt, dan horen we dat graag van je! :)PS: Ik heb het huisnummer voor jouw privacy verwijderd uit het bericht.
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Dddbmt,

Dat is niet best! We zijn inderdaad voor het derde jaar als beste getest, maar daar heb je natuurlijk weinig aan als je een andere ervaring hebt. Laten we uitzoeken hoe het komt!

Het kan altijd zo zijn dat de dekkingskaart iets anders aangeeft, dan wat jij ervaart. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de bouw van het huis waar je je bevindt. Ik ben dan ook benieuwd of je nog enig verschil merkt rondom dat adres en daadwerkelijk binnenshuis? Als het namelijk overal gebeurt, kan het ook nog een simkaartprobleem zijn. Aan jouw bericht af te lezen gaat het echt specifiek om dat adres.

In ons systeem zie ik overigens een ander adres staan, als woonadres, dan wat jij hebt aangegeven in jouw bericht. Is dit een adres waar je veelvuldig bent? Merk je dan ook een verschil tussen de twee locaties? Als je veel op het genoemde adres bent, dan raad ik je aan om via de dekkingskaart een melding van het probleem te maken. Onze netwerkspecialisten gaan dan voor je na wat er aan de hand is en hoe zij dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.

Hopelijk heb ik je zo een complete uitleg kunnen geven! Als je echter nog vragen hebt, dan horen we dat graag van je! :)

PS: Ik heb het huisnummer voor jouw privacy verwijderd uit het bericht.
Ik werk daar. Via speedtest haal ik buiten 14,6 en 1,88 als waarde. Is dat goed, matig of slecht? Dan weet ik wat jullie norm is. Alvast bedankt.
PS Ik kom ook nogal eens in het dorp Wilbertoord. Daat staat sinds kort een mast van KPN. Kunnen jullie daar niet bij aanschuiven? Dan is goed bereik ook daar in de pocket...
Reputatie 7
Badge +20
Hoi Dddbmt,

Het is niet slecht, maar het is ook niet wat er gemiddeld in de omgeving wordt gehaald. Als je op de dekkingskaart kijkt zie je een aantal zeshoeken staan. Dat betekent dat er daar speedtests gedaan zijn. In jouw omgeving zie ik twee zeshoeken met een gemiddelde van 45 en 51 Mbps. Dat is dus wel een stuk hoger dan wat jij haalt als snelheid.

Als het zo makkelijk zou zijn, dan zou dat wel top zijn! Er zitten echter vaak haken en ogen aan dergelijke procedures. We kunnen er niet zomaar een T-Mobile sticker op plakken. 😉

Reageer