Beantwoord

Buitengebied

  • 29 mei 2017
  • 3 reacties
  • 191 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 1 reactie
Wij wonen in het buitengebied van Voorthuizen en internet valt dagelijks weg, is erg langzaam. De Huawei-verbinding is oké, maar internet werkt traag. Kan niet heel snel zijn op ons adres, maar kan beter dan afgelopen twee maanden het geval is denk ik. W.s. is een verbinding via de oude telefoonlijn beter dan de mobiele van T-Mob ile?
icon

Beste antwoord door Hajar 30 mei 2017, 11:46

Hi Boshuis,Wat jammer dat je een mindere dekking ervaart. Je kan op onze dekkingskaart de postcode invullen en dan kun je zelf zien of je daar een stabiele dekking kan hebben. Ervaar je vooral problemen met internet of ook met bellen? Ik zie dat je account is gekoppeld aan een tablet abonnement. Ervaar je voor internet problemen met je tablet? Je kan ook een dekkingsklacht indienen via onze dekkingskaart. Onze netwerkspecialisten gaan dit dan verder onderzoeken. Geef ook de juiste postcodes door waar je problemen ervaart.Houd je ons op de hoogte?
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

3 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hi Boshuis,

Wat jammer dat je een mindere dekking ervaart. Je kan op onze dekkingskaart de postcode invullen en dan kun je zelf zien of je daar een stabiele dekking kan hebben. Ervaar je vooral problemen met internet of ook met bellen? Ik zie dat je account is gekoppeld aan een tablet abonnement. Ervaar je voor internet problemen met je tablet? Je kan ook een dekkingsklacht indienen via onze dekkingskaart. Onze netwerkspecialisten gaan dit dan verder onderzoeken. Geef ook de juiste postcodes door waar je problemen ervaart.

Houd je ons op de hoogte?
Hoi, dank je voor het antwoord. OP de dekkingskaart zouden we 3G moeten ontvangen, maar dagelijks is de verbinding meerdere keren slecht en moeten we re-starten.

We gaan een andere verbinding kiezen. De vorige bewoner had een DSL aansluiting, ook niet echt heel snel, maar wel heel stabiel. Dus als die er is, dan zeggen we dit abonnement op. Jullie leveren op ons adres geen DSL, omdat het bereik te laag ligt. Terecht hoor, maar voor ons is stabiele ontvangst met 3MB p.s. voldoende voor internetgebruik. Jammer, maar "es como es". Even dubbele kosten en dan over naar een andere leverancier via de "oude" telefoondraad.

Groet, Dick
Reputatie 3
Badge +13
Hoi Boshuis,

Ik naam aan dat je richting de bossen woont? 🙂
Aan de andere kant van Voorthuizen richting de A30 is namelijk wel gewoon goed 4G bereik.

In het buitengebied van Voorthuizen (Apeldoornsestraat e.o.) is onlangs de mast vervangen. De antenne's hangen in een hoogspanningsmast tegenover de golfbaan.
Het gaat om deze mast:


Deze doet nog steeds alleen 3G. Echter is het zo dat hierop binnenkort ook 4G wordt geactiveerd!
Ik kom zelf uit Voorthuizen en weet dat het gebied rondom die locatie altijd al een pijnpunt is geweest. In het hoogseizoen is het 3G internet haast niet werkbaar. Hopelijk komt daar gauw verandering in! 🙂

Groetjes,

Leroy