Beantwoord

Contact met T-Mobile omdat ik geen netwerk heb

  • 11 maart 2018
  • 1 reactie
  • 80 Bekeken

Hoe kom ik zsm in contact met T-mobile als ik niet gewoon kan bellen (Geen service op mijn mobiele telefoon)?
icon

Beste antwoord door Sam- 12 maart 2018, 14:24

Hoi Ronald,Als je contact wil met één van de T-Mobile medewerkers dan ben je op het juiste adres. Wij helpen je graag verder!Het is natuurlijk erg vervelend als je geen verbinding hebt op je telefoon. Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden. Ik ben daarom direct voor je gaan kijken in het systeem of er vanuit ons iets fout gaat. In het systeem zie ik dat je gister middag één van onze collega's hebt gesproken. Is het probleem inmiddels opgelost?Mocht je nog problemen ervaren met je netwerk dan wil ik je vragen om een kijkje te nemen in dit topic. Hier vind je veel tips en instructies omtrent het netwerk. Erg handig!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Hoi Ronald,

Als je contact wil met één van de T-Mobile medewerkers dan ben je op het juiste adres. Wij helpen je graag verder!

Het is natuurlijk erg vervelend als je geen verbinding hebt op je telefoon. Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden. Ik ben daarom direct voor je gaan kijken in het systeem of er vanuit ons iets fout gaat. In het systeem zie ik dat je gister middag één van onze collega's hebt gesproken. Is het probleem inmiddels opgelost?

Mocht je nog problemen ervaren met je netwerk dan wil ik je vragen om een kijkje te nemen in dit topic. Hier vind je veel tips en instructies omtrent het netwerk. Erg handig!

Reageer