Beantwoord

datavrije muziek gewoon van normale bundel af

  • 18 december 2018
  • 14 reacties
  • 1699 Bekeken

ik heb een 6GB + datavrije muziek abonnement maar vorige maand was mijn bundel ineens op en dat gebeurd eigenlijks nooit, maar ik zag dat de muziek die ik stream via de app van Nederland.FM gewoon van me bundel afgaat. nou heb ik op 15 december weer nieuwe data gekregen alleen die is in dit tempo vrij snel weer op! zie bijlage voor gebruik van mobiele data.

icon

Beste antwoord door Folkert 18 december 2018, 21:58

Hoi, er is op dit moment een probleem met data vrij streamen in combinatie met Nederland.fm en T-Mobile doet er alles aan dit z.s.m. op te lossen.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

14 reacties

Reputatie 7
Badge +18
Hoi, er is op dit moment een probleem met data vrij streamen in combinatie met Nederland.fm en T-Mobile doet er alles aan dit z.s.m. op te lossen.
ik heb vandaag via een Juke en radioguide.fm geprobeerd die halen het ook van me normale bundel af, dus het is niet alleen nederland.fm
Reputatie 7
Badge +18
Klopt Martijn, er zijn technische problemen met diverse aanbieders.
oke , dan wacht ik maar af en bedankt voor je reactie.
Reputatie 2
En welke apps horen bij het datavrije muziek streamen
Reputatie 7
Badge +20
Hi rodger,

Op deze pagina zie je de muziekdiensten die zijn aangesloten. Fijne jaarwisseling! 😉
Ik heb hier nog steeds last van zowel via radioguide en spotify...
Reputatie 2
Ik ervaar op het moment het zelfde probleem, met de app van Nederland.fm - vergelijkbaar met de openingspost. Ik zie in de T-Mobile app dat 0.31MB data vrij is. Maar ik kan bij echt data verbruik zien dat het rond de 400MB is.
Is er al zicht op een oplossing?
Reputatie 7
Badge +20
Hi Knud,

We zijn hard bezig met ene oplossing! Excuses voor het ongemak!
Reputatie 2
Hier het zelfde probleem met spotify. Klantenservice aan de lijn gehad maar die wisten van niks. Ben nu op de 5e dag van mijn bundel, al bijna 5 gig verbruikt.
Ze zijn r druk mee bezig om op te lossen ??
Vraag me af wanneer
Vind het ook een vreemd verhaal en dat t nogal lang duurt. Heb er al bijna 2 maanden last van.
Same here! Van de 10Gb bundel ex data vrije muziek verbruik ik gemiddeld 5Gb per maand, maar de laatste 3 maanden is halverwege de maand mn volledige bundel op. Spotify is nagenoeg de enige dienst die ik veelvuldig gebruik tijdens het autorijden (±2,5 uur per dag). De laatste weken zet ik mobiele data zelfs uit wanneer ik op wifi-netwerk ben aangesloten. Dit om te voorkomen dat ongemerkt data wordt verbruikt. De datatellers die ik heb geïnstalleerd geven Spotify aan als enige grootverbruiker.
Het is niet chill om je continue zorgen te moeten maken om je bundel. Voor mn werkzaamheden heb ik snel mobiel internet nodig en dat is bij de verlaagde snelheid na verbruik bundel niet te doen over data vrij muziek maar niet te spreken. Die buffert meer dan dat er muziek afgespeeld wordt...
Reputatie 7
Badge +20
@Mnok

Het is niet de bedoeling overal hetzelfde bericht te copy-pasten, dit wordt als spammen gezien. Lees ook even onze huisregels door.

Dit topicblijft open, de rest gaat op slot.