Beantwoord

Doorschakelingen uitzetten

  • 23 maart 2018
  • 1 reactie
  • 70 Bekeken

Hallo,

Ik heb gepoogd de doorschakelingen van mijn prepaidkaart uit te zetten, maar dit lukt helaas niet. Ik heb dit gepoogd door ##002# en ##21# in te toetsen. Ook heb ik op aangeven van de helpdesk een ander toestel gebruikt (Iphone S6S en Galaxy S8). In alle gevallen is de melding; wissen instellingen mislukt.

Aangezien ik niet op mijn T-mobilenummer bereikbaar ben, svp graag antwoord per mail of in dit forum.

Dank,

Jeroen
icon

Beste antwoord door Jaimy 23 maart 2018, 15:35

Hoi Jeroen,Welkom op deze Community! Goed dat je het één ander zelf al hebt geprobeerd. Jammer dat het niet is gelukt, maar gelukkig zijn wij ervoor om dit helemaal in orde te maken!Ik zie inderdaad dat de doorschakeling nog steeds actief is. Omdat ik niet handmatig voor je kan aanpassen, heb ik dit voor jou doorgezet naar onze IT-specialisten. Zij zullen dit probleem bekijken en het uiteraard voor je oplossen. Dat komt dus helemaal goed!Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, laat het me weten! Voor nu wens ik je vast een fijn weekend. 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +19
Hoi Jeroen,

Welkom op deze Community! Goed dat je het één ander zelf al hebt geprobeerd. Jammer dat het niet is gelukt, maar gelukkig zijn wij ervoor om dit helemaal in orde te maken!

Ik zie inderdaad dat de doorschakeling nog steeds actief is. Omdat ik niet handmatig voor je kan aanpassen, heb ik dit voor jou doorgezet naar onze IT-specialisten. Zij zullen dit probleem bekijken en het uiteraard voor je oplossen. Dat komt dus helemaal goed!

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, laat het me weten! Voor nu wens ik je vast een fijn weekend. 🙂

Reageer