Beantwoord

FTP-verbinding over 4G valt weg

  • 15 februari 2020
  • 1 reactie
  • 274 Bekeken

Sinds ongeveer twee weken hebben mijn collega's en ik problemen met het uploaden van bestanden naar de server over het 4G-netwerk.

Wij moeten als wij ergens ter plekke zijn videobestanden naar onze redactie uploaden. Dit doen wij door middel van AndFTP. Wij merken met enig regelmaat dat plotseling de verbinding dan ineens beperkt wordt. Wij hebben dan bijvoorbeeld een uploadsnelheid van 4000 of 5000kb/s, terwijl een volgend bestand ineens nog maar 200kb/s heeft. Weer een volgend bestand kan ineens weer 4000kb/s of we krijgen de verbinding compleet niet terug. Het heeft niet te maken met de 5 gigabyte daglimiet, daar zijn wij mee bekend. Die kan je zo weer verhogen. Zelfs als we daar nog lang niet op zitten gebeurd dit. 

Het bijzondere is dat we dit sinds twee weken merken. Terwijl collega's die hetzelfde werken als ons, maar dan met een Vodafone of KPN-verbinding hier geen last van hebben.

Gelukkig is de technische dienst van T-Mobile hier mee bezig om te kijken wat de storing is. Alleen we komen er tot op heden nog niet achter wat dit veroorzaakt. Wellicht hebben meerdere mensen hier last van of weten anderen wel de oplossing hiervoor?

icon

Beste antwoord door Hajar 24 februari 2020, 10:56

Hi @ErikSmit 

Ik zie dat je inmiddels onze technische specialist hebt gesproken en dat jullie samen naar een oplossing hebben gekeken. Ik hoop dat je zo verder komt!

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20

Hi @ErikSmit 

Ik zie dat je inmiddels onze technische specialist hebt gesproken en dat jullie samen naar een oplossing hebben gekeken. Ik hoop dat je zo verder komt!

Reageer