Beantwoord

Geen bereik

  • 27 maart 2017
  • 4 reacties
  • 177 Bekeken

Reputatie 1
Sinds een uurtje kunnen wij niet meer bellen/gebeld worden of internetten. Niet via 2G, 3G of 4G. Niet op de telefoon en ook niet met 4G voor Thuis. Lijkt wel alsof al het bereik weg is en de zendmasten uitstaan ofzoiets.

Is in de buurt van Balkbrug, Dedemsvaart en omgeving.
icon

Beste antwoord door Thalina 27 maart 2017, 16:30

Hoi GHSV,Bedankt voor je alertheid en signaal. Er waren problemen met een deel van de dekkingsmasten. Hierdoor hebben meerdere klanten voor circa 20 minuten hinder ondervonden. Onze welgemeende excuses daarvoor, onze technici hebben het inmiddels weten te verhelpen. Mocht het nog niet werken, dan helpt het opnieuw opstarten van je toestel. We onderzoeken momenteel de achterliggende oorzaak en doen er alles voor om dit in de toekomst te voorkomen!
Bekijk origineel

4 reacties

Hoi GHSV.

Is dat nu nog zo? Op de T-Mobile Webcare twitter-page wordt gemeld dat de masten ondertussen weer online zouden moeten zijn. Zou je je toestel en 4G-modem eens willen herstarten als er nog geen verbinding is?

Laat je weten of dat geholpen heeft, of dat het al is opgelost? 🙂
Reputatie 6
Badge +17
Hoi GHSV,

Bedankt voor je alertheid en signaal. Er waren problemen met een deel van de dekkingsmasten. Hierdoor hebben meerdere klanten voor circa 20 minuten hinder ondervonden. Onze welgemeende excuses daarvoor, onze technici hebben het inmiddels weten te verhelpen. Mocht het nog niet werken, dan helpt het opnieuw opstarten van je toestel. We onderzoeken momenteel de achterliggende oorzaak en doen er alles voor om dit in de toekomst te voorkomen!
Reputatie 1
Hey Thalina,

Sorry voor de wat late reactie, maar kort hierna werkte het inderdaad weer!
Kan een keer gebeuren toch, alles heeft wel een keer storing. Is er al wat meer bekend over de achterliggende oorzaak?

Groetjes
Reputatie 7
Badge +20
Hey GHSV,

Het was inderdaad gelukkig ook weer heel snel voorbij! 🙂 Op dit moment is onze netwerkafdeling nog aan het onderzoeken waar de storing precies door ontstond. Hopelijk kunnen ze gauw iets ontdekken!

Reageer