Beantwoord

Geen service Griekenland

  • 15 september 2017
  • 1 reactie
  • 126 Bekeken

Goedemorgen, ik ben sinds gister avond in Griekenland. En wat ik ook probeer. Er staat de hele tijd : geen service bij mijn netwerk. Hoop dat jullie mij kunnen helpen
icon

Beste antwoord door Hajar 15 september 2017, 15:35

Hi Frouke,Ik hoop dat je het naar je zin hebt in Griekenland. Ik heb gelijk je gegevens erbij gepakt en zie dat je een blokkade hebt omdat je nog een betalingsachterstand hebt. Ik ga de blokkade nu verwijderen, maar dan adviseer ik je wel om je betaling direct te voldoen. Anders wordt de blokkade weer automatisch geactiveerd vanwege de betalingsachterstand.Zorg dat je verbonden bent met het netwerk Cosmote of Wind. Daarmee heb je het beste bereik. Ik hoop dat het op deze manier lukt en wens je nog een fijne tijd daar!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi Frouke,

Ik hoop dat je het naar je zin hebt in Griekenland. Ik heb gelijk je gegevens erbij gepakt en zie dat je een blokkade hebt omdat je nog een betalingsachterstand hebt. Ik ga de blokkade nu verwijderen, maar dan adviseer ik je wel om je betaling direct te voldoen. Anders wordt de blokkade weer automatisch geactiveerd vanwege de betalingsachterstand.

Zorg dat je verbonden bent met het netwerk Cosmote of Wind. Daarmee heb je het beste bereik. Ik hoop dat het op deze manier lukt en wens je nog een fijne tijd daar!

Reageer