Beantwoord

Gewoon niet bereikbaar

  • 25 mei 2017
  • 2 reacties
  • 94 Bekeken

Reputatie 1
Hoi hoi!

Al jaren ben ik een trouw lid van deze club en ben voornemens dit ook gewoon te blijven.

Het vervelende is, dat ik gewoonweg ónbereikbaar ben binnenshuis! Lieve T-Mobile vrienden, hier moet toch iets aan te doen zijn?

Nee, ik woon niet in atoomkelder en nee op mijn toestel staan de instellingen gewoon goed. Ik betaal zelfs elke maand keurig netjes mijn nota's. Maar om dan in een straal van 500 meter rondom je huis niet te kunnen bellen of gebeld kunnen wordem is K.. met peren, of niet?

Graag bericht.
icon

Beste antwoord door David 27 mei 2017, 11:13

Hey Emperor500,Dat is inderdaad knap lastig, hopelijk kunnen we daar wat aan doen of in ieder geval opheldering verzorgen wat er aan de hand is!Ik zou je willen aanraden om via de dekkingskaart een melding te maken van de problemen. Onze netwerkspecialisten kunnen dan kijken wat er precies aan de hand is en wat zij voor je kunnen betekenen. Deze meldingen worden doorgaans heel snel opgepakt, dus je hoeft niet al te lang op uitsluitsel te wachten!Hopelijk komt er gauw meer helderheid over het probleem en kunnen mijn collega's iets voor je betekenen. Als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag! 🙂
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 1
Ter info:

Postcode 3752
Reputatie 7
Badge +20
Hey Emperor500,

Dat is inderdaad knap lastig, hopelijk kunnen we daar wat aan doen of in ieder geval opheldering verzorgen wat er aan de hand is!

Ik zou je willen aanraden om via de dekkingskaart een melding te maken van de problemen. Onze netwerkspecialisten kunnen dan kijken wat er precies aan de hand is en wat zij voor je kunnen betekenen. Deze meldingen worden doorgaans heel snel opgepakt, dus je hoeft niet al te lang op uitsluitsel te wachten!

Hopelijk komt er gauw meer helderheid over het probleem en kunnen mijn collega's iets voor je betekenen. Als wij je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag! 🙂

Reageer