Beantwoord

internet doet het niet

  • 1 februari 2021
  • 33 reacties
  • 291 Bekeken

ik heb een dagbundel genomen en heb nu geen internet..moet nu per mb betalen om het op het lossen..gebeurd te vaak dit onzin.

icon

Beste antwoord door Hajar 1 februari 2021, 14:39

Hi @daniell39 

Ik zie dat je inmiddels een collega hebt gesproken. Hopelijk is alles weer naar wens!

Bekijk origineel

33 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ik zie dat je inmiddels een collega hebt gesproken. Hopelijk is alles weer naar wens!

het is weer gebeurd..vannacht een dagbundel gekocht en rond 12:00 valt internet weer weg..mobiele gegevens uitgezet en weer aan. maar dat helpt ook niet en ben weer me suprise mbs kwijt 

me dagbundel doet het weer niet. me surprise mb wordt dan automatisch opgebruikt.

 

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39,

Ik zie in ons systeem terug dat je ondertussen ook al contact hebt gehad met mijn collega's en dat zij dit verder voor je hebben opgepakt, dat is dus al geregeld! Mochten we op onze Community nog ergens anders bij kunnen helpen dan horen we het graag!

me dagbundel staat nog steeds uit. en de surprise mb is ook op.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ik zie dat je daarvoor coulance hebt ontvangen en dat je MB’s uit de coulance bundel wel werken. Hopelijk is daarmee alles naar wens!

internet valt iedere week uit bij een dagbundel. en deze week 16 en 17 februari rond 19:30. ik kan geen contact met tmobile nemen.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ervaar je dit probleem op een specifieke locatie of op meerdere locaties? Heb je op dat moment nog wel datategoed? Heb je voor een korte tijd geen verbinding? Kun je wel bellen en gebeld worden? Heb je op dat moment wel bereik? Heb je weer itnernet als je je toestel opnieuw start? 

Ik hoor graag van je!

het gebeurd 's avonds thuis en ik heb mb tegoed van de suprise spel, maar als het internet wegvalt schakeld het automatisch over de mb's.

bij wegvallen pakt ie niet zelf het internet op. bellen en gebeld worden dat weet ik niet. toestel opnieuw opstarten helpt ook niet,ook niet als ik mobiele gegevens uit en aanzet na 2a3 minuten.

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @daniell39,

Het stuk over het wegvallen van het internet en overschakelen snap ik niet helemaal. Je geeft in de eerste zin aan dat het internet wegvalt en dan worden je MB's gebruikt. Je bedoelt dat jouw WiFi thuis dan wegvalt? Als je WiFi wegvalt en je hebt jouw mobiele data uitgeschakeld dan werkt het sowieso niet, dus staat dat wel aan? Daarna geef je aan dat na wegvallen het internet juist niet wordt opgepakt. Wat bedoel je daarmee? 

Op dit moment heb je een dagbundel én MB's van PrePaid Surprise. In dat geval wordt eerst de dagbundel gebruikt en daarna PrePaid Surprise. Ik zie ook dat er internet wordt gebruikt, dus dat gaat eigenlijk allemaal goed. Aan onze kant heb je dus MB's voldoende, er staan geen blokkades op jouw aansluiting en er wordt internet gebruikt. Het lijkt dan ook mis te gaan bij jouw toestel of de instellingen ervan. Controleer daarom goed de instellingen van jouw telefoon, met name bij het gebruik van mobiele data, zodat dit allemaal correct staat. Ik weet niet welke telefoon je hebt, maar in onze Toestelhulp kun je informatie vinden om dit goed in te stellen.

Mocht je nog andere vragen hebben dan horen we het graag!

aan toestel hulp ligt het ook. heb net controle uitgevoerd..vannacht rond 02:00 valt het internet weer weg en weer schakelt ie over naar surprise terwijl ik net een inlimited data vandaag heb gekocht.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ik zie dat de Unlimted data voor een dag bundel niet is geactiveerd. Ik heb de kosten van de bundel vergoed en een Unlimited data voor een dag bundel voor je geactiveerd. Nu is werkt die wel. De MB’s van de PrePaid Surprise bundel zijn op dus je zult nu zien dat alle data alleen van je Unlimited data voor een dag bundel gaat. Mocht je nu weer geen internet hebben, laat het dan weten. 

Je Unlimited Data Vandaag bundel is nu geactiveerd en geldig tot en met 22-02-2021 23:59uur. Je ontvangt geen sms wanneer de bundel niet meer geldig is. Verbruikstatus weten? Kijk op https://t-mobile.nl/verbruik  Groeten T-Mobile. 

dit sms kreeg ik vannacht om 00:45

 

internet doet het weer niet. sms gekregen om 00:17 

Je Unlimited Data Vandaag bundel is nu geactiveerd en geldig tot en met 23-02-2021 23:59uur. Je ontvangt geen sms wanneer de bundel niet meer geldig is. Verbruikstatus weten? Kijk op https://t-mobile.nl/verbruik  Groeten T-Mobile

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ik zie dat je inmiddels mijn collega hebt gesproken en dat de Unlimited databundel voor je is geactiveerd. Hopelijk werkt het nu wel!

25-02 internet doet het weer niet.. telefoon aan en uit gezet..mobiele gegevens uit en aan na 2 minuten. vliegtuigstand aan en uit..terwijl ik een dagbundel gekocht heb.

Je Unlimited Data Vandaag bundel is nu geactiveerd en geldig tot en met 26-02-2021 23:59uur. Je ontvangt geen sms wanneer de bundel niet meer geldig is. Verbruikstatus weten? Kijk op https://t-mobile.nl/verbruik  Groeten T-Mobile 

weer valt de internet m.f.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ik zie dat mijn collega heeft doorgezet naar de technische specialisten. Zij gaan dit verder onderzoeken. Ondertussen heb je ook al compensatie gekregen. Je ontvangt binnen 7 werkdagen een terugkoppeling van de specialisten. 

het is iedere week zo dat de klote internet wegvalt ook bij klote weekendbundel en dan zijn ze niet te bereiken omdat vaak 's avonds gebeurd. en dan zit weer zonder internet.  hou je compensatie en laat ze ervoor zorgen dat tering internet het doet.

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ik begrijp dat je gebruik wilt kunnen maken van je bundel, maar wil je alstublieft letten op je taalgebruik op onze Community! Dit soort taalgebruik wordt hier niet geaccepteerd. Je case ligt nu bij de technische specialisten en zij gaan dit verder onderzoeken. Zoals ik mijn vorige bericht hebt gemeld, ontvang je binnen 7 werkdagen een terugkoppeling. 

Je Unlimited Data Vandaag bundel is nu geactiveerd en geldig tot en met 01-03-2021 23:59uur. Je ontvangt geen sms wanneer de bundel niet meer geldig is. Verbruikstatus weten? Kijk op https://t-mobile.nl/verbruik  Groeten T-Mobile

bied het unlimited data vandaag niet aan totdat het technische dienst opgelost heeft. 

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ik zie dat onze specialisten het hebben onderzocht en het kan aan je simkaart liggen. Ik heb je daarom kosteloos een nieuwe simkaart opgestuurd die ontvang je binnen 3 werkdagen thuis. Als je de simkaart hebt geactiveerd kun je dan een seintje geven, want dan ga ik je huidige My T-Mobile account verwijderen zodat je een nieuwe kan aanmaken. Als het goed is wordt je probleem hiermee verholpen. 

Tot die tijd kan je nog problemen ervaren met de bundel dus houdt daar rekening mee als je weer een bundel activeert. 

 

Je Unlimited Data Vandaag bundel is nu geactiveerd en geldig tot en met 09-03-2021 23:59uur. Je ontvangt geen sms wanneer de bundel niet meer geldig is. Verbruikstatus weten? Kijk op https://t-mobile.nl/verbruik  Groeten T-Mobile

Je Unlimited Data Vandaag bundel is nu geactiveerd en geldig tot en met 09-03-2021 23:59uur. Je ontvangt geen sms wanneer de bundel niet meer geldig is. Verbruikstatus weten? Kijk op https://t-mobile.nl/verbruik  Groeten T-Mobile  

ik heb een nieuwe simkaart gekrijgen en weer valt het internet en wordt niet weer opgepakt..

Reputatie 7
Badge +20

Hi @daniell39 

Ik zie dat je bent verder geholpen door mijn collega. Hopelijk is hiermee alles naar wens!

rond 18:00 stopt het internet ermee en wordt niet weer opgepakt.

Je Unlimited Data Vandaag bundel is nu geactiveerd en geldig tot en met 10-03-2021 23:59uur. Je ontvangt geen sms wanneer de bundel niet meer geldig is. Verbruikstatus weten? Kijk op https://t-mobile.nl/verbruik  Groeten T-Mobile

Reageer