Beantwoord

Kan niet bellen maar wel gebeld worden.

  • 10 augustus 2019
  • 1 reactie
  • 3703 Bekeken

Goedemiddag,

Sinds een week kan ik niet meer bellen. Ik ontvang wel nog oproepen. Als ik zelf probeer te bellen, verbreekt de verbinding gelijk automatisch en geeft mijn telefoon aan 'Oproep beëindigd'. Als ik mijn telefoon even op vliegtuigstand zet en dan weer de verbinding aan zet, kan ik één keer bellen en daarna niet meer. Het is dus erg vervelend dat ik niet zelf kan bellen, dit hoort niet zo natuurlijk.

Wat moet ik doen om dit op te lossen?
icon

Beste antwoord door Hajar 12 augustus 2019, 10:49

Hi jeroenDat is natuurlijk niet de bedoeling. Van welk toestel maak jij gebruik? Ervaar je dit op een locatie of overal? Heb je de mogelijkheid om je simkaart in een ander toestel te testen en een ander simkaart in jouw toestel? Zo kunnen we controleren of het aan je simkaart of toestel ligt.Ik hoor graag van je zodat ik je verder kan helpen!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hi jeroen

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Van welk toestel maak jij gebruik? Ervaar je dit op een locatie of overal? Heb je de mogelijkheid om je simkaart in een ander toestel te testen en een ander simkaart in jouw toestel? Zo kunnen we controleren of het aan je simkaart of toestel ligt.

Ik hoor graag van je zodat ik je verder kan helpen!

Reageer