Beantwoord

Kan niet bellen of SMS'en

  • 22 juni 2017
  • 1 reactie
  • 589 Bekeken

hoi ik kan iks meer met mn telefoon niet bellen niet smsen en mn pagina is ook niet goed van t mobile gr liesbeth wanneer wordt dit opgelost zit met n zieke moeder
icon

Beste antwoord door David 22 juni 2017, 08:57

Hoi Engeliris,Oei, dat is niet best! Hopelijk niet al te ernstig?Er was een korte storing op het netwerk waardoor er bepaalde problemen ontstonden. Ondertussen is het probleem al opgelost, dus alles zou weer moeten werken! Als je nog problemen ervaart, start dan even jouw toestel opnieuw op. Je wordt dan opnieuw aangemeld op het netwerk en dan zou het goed moeten gaan! Excuses voor dit ongemak en heel veel sterkte met jouw moeder!We hebben ook een algemeen topic over dit onderwerp. Mocht je nog problemen ervaren, laat daar dan een even een reactie achter. Dit topic gaat op slot.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Engeliris,

Oei, dat is niet best! Hopelijk niet al te ernstig?

Er was een korte storing op het netwerk waardoor er bepaalde problemen ontstonden. Ondertussen is het probleem al opgelost, dus alles zou weer moeten werken! Als je nog problemen ervaart, start dan even jouw toestel opnieuw op. Je wordt dan opnieuw aangemeld op het netwerk en dan zou het goed moeten gaan! Excuses voor dit ongemak en heel veel sterkte met jouw moeder!

We hebben ook een algemeen topic over dit onderwerp. Mocht je nog problemen ervaren, laat daar dan een even een reactie achter. Dit topic gaat op slot.