Beantwoord

Kan niet op het forum komen via Safari & Chrome

  • 17 februari 2017
  • 8 reacties
  • 599 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Een hele goedemorgen T-Mobile mederatoren,

Ik kan via Safari en Chrome niet meer op de forum komen.
Krijg de keuze om in te loggen via Mobiel en Thuis en als ik Mobiel kies krijg ik wel mijn inlogscherm van My T-Mobile en zodra dit is ingevoerd dan duur het een lange tijd, zie dan helemaal niets en opeens komt er een scherm:Beetje vervelend, ik weet niet hoe het komt. Zit nu via Firefox en dat duurde ook wel wel heel lang, maar zit er toch op. Na het veranderen van het inloggen gaat er bij mij dus iets mis. Weet niet wat er aan de hand is, misschien dat iemand dit kan doorgeven aan de technische dienst van de forum.

Alvast vriendelijk dank en fijne dag.
icon

Beste antwoord door Amy 17 februari 2017, 14:58

Hoi allemaal,Onhandig dat jullie problemen hadden! Zover wij weten was alles op het forum gewoon stabiel. Mocht dit nog een keer voorkomen dan horen wij het graag dan kunnen we het verder laten onderzoeken!Fijn dat alles weer werkt! 😉
Bekijk origineel

8 reacties

Reputatie 1
Dit is ook met Firefox en Ghostery.
Reputatie 2
Ik heb dit probleem ook sinds gisteren met Chrome. Internet Explorer werkt wel 🙂
Inmiddels werkt het bij mij wel gewoon weer... weet niet of het bij iedereen ook weer zo is.
Reputatie 2
Bij mij werkt het ook weer via Chrome.
Reputatie 6
Badge +15
Hoi allemaal,

Onhandig dat jullie problemen hadden! Zover wij weten was alles op het forum gewoon stabiel. Mocht dit nog een keer voorkomen dan horen wij het graag dan kunnen we het verder laten onderzoeken!

Fijn dat alles weer werkt! 😉
Goedemorgen, weer heb ik problemen met het inloggen van de forum via Safari en Chrome. Zit weer via Firefox en dan werkt het wel. Misschien dat er toch eens naar gekeken kan worden? Het komt wel vaker voor eigenlijk 😞
Reputatie 7
Badge +20
Hi,

Goed dat je dit aangeeft! Ik heb dit doorgezet en hopelijk wordt het snel opgelost!
Kan inmiddels weer inloggen... Het is erg vreemd en lijkt wel of dit alleen in de ochtend het geval is. Misschien dat er dan teveel mensen online zijn en dat het dan niet snel genoeg gaat voor Safari en Chrome? Maar nu kan ik dus wel weer inloggen via Safari, stom he.

Fijn dat je het hebt doorgegeven, misschien kunnen ze iets vinden.
Fijne dag!

Reageer