Beantwoord

MB aanvuller weer op

  • 22 mei 2017
  • 1 reactie
  • 135 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 1 reactie
hallo mijn mb zijn weer zo snel op waarom? heb er al een tijdje last van ligt egt aan t-mobile en niet aan mij ik wil ter compensatie wat hebben regel het snel
icon

Beste antwoord door Sam- 23 mei 2017, 16:37

Hey Aminbad,Begrijpelijk dat je hier duidelijkheid over wil. We willen je hier graag bij helpen, alleen hebben we geen inzicht in waar je MB's aan op zijn gegaan.Om je toch inzicht te geven en je van meer informatie te voorzien hebben we dit topic aangemaakt. Met behulp van de instructies en tips in het eerder genoemde topic kan je zelf inzien waar je MB's aan op zijn gegaan en uiteindelijk je MB verbruik verminderen. Zelf heb ik ook mijn MB verbruik sterk kunnen verminderen, doe er dus je voordeel mee!
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Hey Aminbad,

Begrijpelijk dat je hier duidelijkheid over wil. We willen je hier graag bij helpen, alleen hebben we geen inzicht in waar je MB's aan op zijn gegaan.

Om je toch inzicht te geven en je van meer informatie te voorzien hebben we dit topic aangemaakt. Met behulp van de instructies en tips in het eerder genoemde topic kan je zelf inzien waar je MB's aan op zijn gegaan en uiteindelijk je MB verbruik verminderen. Zelf heb ik ook mijn MB verbruik sterk kunnen verminderen, doe er dus je voordeel mee!

Reageer