Beantwoord

MiFi 4GLTE

  • 22 januari 2021
  • 9 reacties
  • 190 Bekeken

Mijn router werkt niet 4Glte

Sim kaart is geactiveerd alleen Hij blijft rood branden, en ik heb dus geen netwerk verbinding 

hoe kan dit ? 

icon

Beste antwoord door Hajar 28 januari 2021, 15:36

Hi @gijsbers 

Heb je je pincode er al afgehaald wanneer je die in de router stopt? Het zou zonder pincode moeten werken. Ik hoor graag of het lukt!

Bekijk origineel

9 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hoi @gijsbers,

Goed dat je het hier even laat weten! 

Zou je kunnen laten weten van welke router je gebruik maakt? Op het 097-nummer waar je mee bent ingelogd zie ik namelijk een Tablet abonnement terug, dus geen abonnement voor een router. Ik ben benieuwd om wat voor apparaat en abonnement het gaat, hopelijk kunnen we je dan verder helpen! 

Hoi David 

 

het is deze router ; 

 

een vriendin van mij gebruikt dezelfde , ook Met een tmobile Sim kaart erin 

Ik heb de kaart geactiveerd en zie mijn router ook geregistreerd op de site van routers.

Op die site staat dat er geen sim kaart wordt gezien 

 

 

 

Een tablet-go abonement 

 

Reputatie 7
Badge +20

Hi @gijsbers 

Heb je je pincode er al afgehaald wanneer je die in de router stopt? Het zou zonder pincode moeten werken. Ik hoor graag of het lukt!

Beste Hajar,

 

dank voor jouw hulp

het was inderdaad de pincode die eraf gehaald moest worden

nu werkt het internet !!!

dank en groet 

lorette 

Reputatie 7
Badge +20

Super, ben blij dat het werkt! Ik wens je een mooi weekend toe!

Reageer