Niet bereikbaar voor grote bedrijven

  • 13 november 2017
  • 5 reacties
  • 103 Bekeken

Ik ben voor grote bedrijven niet te berijken . Bv ziekenhuizen T-Mobile, kpn enz. Krijg aan het eind van de dag een sms'je met een voicemail en zie ook geen gemiste oproep door. Heb al 2 x nieuw simkaartje gehad en toestel is na gekeken

5 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hi Carrie,

Wat balen dat je problemen ervaart. Ervaar je dit probleem alleen met 0900 nummers? Ervaar je problemen als je zelf belt? Heb je verder wel goed bereik? Ervaar je dit probleem overal of op specifieke locaties? Heb je al geprobeerd om je simkaart in een ander toestel te testen en een andere simkaart in jouw toestel? Zo kunnen we controleren of het probleem bij je simkaart of toestel ligt.

Ik hoor graag van je zodat ik je verder kan helpen.
Hoi Hajar,

Ik heb alleen problemen met gebeld worden van 0900 nummers. Zelf kan ik alles bellen en heb overal bereik. Het maakt ook niet uit waar ik ben ik krijg het gewoon niet binnen. Ik heb ook al 2x een nieuwe simkaart gehad dus daar is ook niets mee aan de hand. Ik heb nu een backup gemaakt van mn telefoon en denk dat ik hem maar op fabriekinstellingen ga zetten. Mn simkaartje in een andere telefoon doen heb ik nog niet geprobeerd.

Mvg Carrie
Reputatie 3
Badge
Hi Carrie,

Welk toestel heb je? Ik heb namelijk een Samsung en daarbij kun je (net als zoveel toestellen waarschijnlijk) anonieme oproepen blokkeren. De meeste 0900 nummers bellen anoniem uit omdat dit vaak vanuit callcenters of bedrijfscentrales gebeurt.

Bij Samsungs kun je dit vinden onder de telefoonapp -> instellingen -> Nummers blokkeren

Hoi Iwan,

Bedankt voor je reactie. Ik heb een Samsung S6. Ik heb dat al uitstaan.

Mvg Carrie
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Carrie3,

Heb je al kunnen testen of een reset geholpen heeft? Ik ben benieuwd of dit wat uithaalt. Laat het ons maar weten, zodat we eventueel verder met je mee kunnen denken!

Reageer