Beantwoord

Niet gebeld worden

  • 4 maart 2018
  • 1 reactie
  • 81 Bekeken

Ik kan niet gebeld worden ik woon in Assendelft ben ik daarbuiten lukt het wel ik kan zelf wel bellen en ontvang ook Whatsapp en internet doet het ook Facebook werkt ook kan dus alleen niet gebeld worden?
icon

Beste antwoord door David 5 maart 2018, 10:19

Hoi W.g.holkamp,Dat is inderdaad best apart, dat alles werkt, behalve het gebeld kunnen worden! :SHeeft iedereen dit probleem die jou probeert te bereiken? Welke melding krijgen zij wanneer ze jou proberen te bereiken, worden ze bijvoorbeeld gelijk naar de voicemail doorgestuurd? Ervaar je dit probleem op één locatie of overal? Als het op (of rondom) één locatie is, dan zou het namelijk aan de dekking kunnen liggen en anders aan het toestel of de simkaart. Op onze dekkingskaart zie ik verder geen bijzonderheden, zoals een storing of werkzaamheden. Het kan echter natuurlijk altijd zo zijn dat jij iets anders ervaart!Kun je de simkaart eens controleren? Je doet dat met behulp van deze stappen. Vooral de kruistest is hier een belangrijke handeling, want op die manier weet je precies of het aan de simkaart of het toestel ligt.Ik ben benieuwd naar jouw reactie en dan kunnen we dit spoedig verder nagaan! 🙂
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Hoi W.g.holkamp,

Dat is inderdaad best apart, dat alles werkt, behalve het gebeld kunnen worden! :S

Heeft iedereen dit probleem die jou probeert te bereiken? Welke melding krijgen zij wanneer ze jou proberen te bereiken, worden ze bijvoorbeeld gelijk naar de voicemail doorgestuurd? Ervaar je dit probleem op één locatie of overal? Als het op (of rondom) één locatie is, dan zou het namelijk aan de dekking kunnen liggen en anders aan het toestel of de simkaart. Op onze dekkingskaart zie ik verder geen bijzonderheden, zoals een storing of werkzaamheden. Het kan echter natuurlijk altijd zo zijn dat jij iets anders ervaart!

Kun je de simkaart eens controleren? Je doet dat met behulp van deze stappen. Vooral de kruistest is hier een belangrijke handeling, want op die manier weet je precies of het aan de simkaart of het toestel ligt.

Ik ben benieuwd naar jouw reactie en dan kunnen we dit spoedig verder nagaan! 🙂

Reageer